skip to Main Content

Happy Valentine’s day!

Happy Valentine’s Day!

“Rozen verwelken, schepen vergaan.’’ Deze zin komt heel veel voor vandaag in de zoekresultaten van Google. Want ja, het is Valentijnsdag. Dé dag van de liefde, waaraan zowat heel Nederland deelneemt. Overal in de stad kun je wel kleine cadeautjes kopen, maar dit kan natuurlijk ook duurzaam. Zie hieronder twee tips die je vandaag nog kunt gebruiken (of morgen, als verlate Valentijn).

Duurzaam kaartje.
Via www.goededoelenkaartje.nl/ kun je jouw kaartje uitzoeken (dus ook voor Valentijn). Bij aankoop van dit kaartje steun je meteen een goed doel. Check!

kaart

Biologische wijn
Zeker een tip die je ook het hele jaar door kan gaan gebruiken. Biologische wijnen worden gemaakt zonder chemische bestrijdingsmiddelen en de chemische hulpmiddelen worden vervangen door natuurlijke stoffen. Deze natuurlijke stoffen komen – anders dan chemische middelen niet direct terecht in het sap van de druif en zijn daarom in vele mindere mate terug te vinden in de uiteindelijke wijn. De wijn is overigens ook niet heel veel duurder dan een fles uit de winkel.

 

wijn

Lovechock
Deze chocolade bestaat uit pure cacao gezoet met kokosbloesemnectar, 100% biologisch en vrij van melk, soja en gluten. De repen zijn verkrijgbaar in verschillende smaken zoals pure & nibs, almond & fig en goji & orange. Met Valentijn kun je helemaal uitpakken: verras iemand die je lief vindt en stuur een berichtje online.

 

choco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top