skip to Main Content

Groentetas zoekt nieuwe secretaris!

Groentetas Zoekt Nieuwe Secretaris!

++ Word jij onze nieuwe Secretaris?++

Heb jij tijd over in de week die je graag nuttig besteed? Kom dan bij de Groentetas!

Ben jij gemotiveerd om je een jaar lang (e.v.t. half jaar) actief in te zetten? Wil je werkervaring op doen en samenwerken met andere groenteliefhebbers? Als bestuurslid besteed je zo’n acht uur in de week aan de Groentetas. We zijn per direct op zoek! Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Laat het ons weten via info.groentetas@gmail.com

Richa van Zoelen

Richa (@groenedingen010) dartelt wat rond in Rotterdam, waar ze een master Global Business & Sustainability deed. Ze zoekt naar manieren om dat dartelen zo groen en bewust mogelijk te doen. Alhoewel ze het heerlijk vindt om over Grote Vragen des Levens na te denken, weet ze vooral dat ze het ook allemaal niet zo weet. Daarom houdt ze het zo dicht mogelijk bij zichzelf: stapje voor stapje steeds wat bewustere keuzes. Het liefst met een lach, en helemaal mooi als daar nog wat slechte woordgrappen aan te pas komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top