skip to Main Content

Deens Design – Made with Love

Deens Design – Made With Love

Zelf ben ik momenteel aan het afstuderen en droom ik af en toe al over mijn droomhuisje; hoe gaat het er later uit zien en waar woon ik het allerliefste? Op Pinterest struin ik de borden ter inspiratie al af, op zoek naar dat ene mooie interieur. Maar één specifiek merkje trekt toch wel heel erg mijn aandacht. Ferm Living produceert zowat alles voor in je huis en is ook nog duurzaam!

Het bedrijf ontwerpt volgens Scandinavische richtlijnen en is dus eenvoudig – maar met een opvallende grafische edge. Ferm Living is ontstaan in Denemarken, waar Trine Andersen een grafisch ontwerpbureau startte in 2005. Ferm Living groeide al snel uit tot design en de eerste behangcollectie werd gelanceerd in februari 2006.

Binnen de collectie vind je producten voor elke kamer in het huis. Het assortiment bestaat uit behang, textiel, woonaccessoires, muurstickers, producten voor in de keuken, badkamer en kantoor, evenals een grote collectie voor kinderen. De ontwerpen zijn er in veel verschillende materialen: biologisch katoen, gerecycled papier, leer, hout, porselein en metalen. Ferm Living is voorstander van eerlijke materialen en geeft waar mogelijk de voorkeur aan duurzame en biologische alternatieven.

Online kun je alle producten vinden. Ook verkopen steeds meer winkeltjes, voornamelijk in Amsterdam, de producten.

Website: www.fermliving.com

fermliving1fermliving2

fermliving3fermliving4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top