skip to Main Content

Word jij de nieuwe Inge?

Ingeschrijver

Inge Schrijver was afgelopen jaar secretaris van de Studenten voor Morgen, hét studentennetwerk voor een duurzame toekomst. Het jaar is nog niet voorbij maar een opvolger wordt wel al gezocht en daarom blikken we terug op haar hoogtepunten tot nu toe. En wat heeft Inge nou eigenlijk geleerd van zo’n jaartje bestuur?

Welk moment van afgelopen jaar is jou het meest bijgebleven?
“Een van mijn hoogtepunten was het organiseren van de Jonge Klimaattop afgelopen november. Samen met de Jongerenvertegenwoordigers Duurzame Ontwikkeling naar de VN hebben we in best korte tijd een volledige dag met workshops georganiseerd voor jongeren, die ook input konden geven aan de jongerenvertegenwoordigers die dit mee hebben genomen naar de klimaattop in Parijs! Als secretaris heb je de vrijheid om naast je eigen vaste taken nog andere dingen op te pakken en ik vond het erg vet om zo een super leuke en nuttige dag neer te kunnen zetten!

Welke lessen neem je mee?
“Wat ik heb geleerd van afgelopen jaar is dat je met een relatief kleine groep mensen echt een impact kunt hebben. Ook al zijn we ‘maar’ studenten, partners en spelers in het veld van duurzaam onderwijs nemen ons echt serieus, ook omdat je zelf echt veel kennis ontwikkeld over het onderwerp.”

Enthousiast geworden en zou jij graag Inge willen opvolgen? Lees dan hier verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top