skip to Main Content

Word jij de nieuwe Xander?

xander

Xander Urbach was afgelopen jaar bestuurslid PR van Studenten voor Morgen, hét studentennetwerk voor een duurzame toekomst. Het jaar is nog niet voorbij maar een opvolger wordt wel al gezocht en daarom blikken we terug op zijn hoogtepunten tot nu toe. En wat heeft Xander nou eigenlijk geleerd van zo’n jaartje bestuur?

Welk moment van afgelopen jaar is jou het meest bijgebleven?
“Mijn meest indrukwekkende ervaring was uiteraard het tripje naar India samen met Floor (bestuurslid studentennetwerk). Wij mochten daar meepraten over hoe educatie de Sustainable Development Goals gaat helpen behalen. Het was heel inspirerend om samen met ongeveer 100 andere jongeren van over de hele wereld, UNESCO en andere organisaties te vertellen hoe het WEL kan.”

Welke lessen neem je mee?
“Voornamelijk heb ik geleerd dat zogenaamde ‘professionele wereld’ helemaal niet zo professioneel is. Over het algemeen kwamen wij beter voorbereidt aan bij een afspraak én reageren wij wel (vrij) direct op een mail. Ik laat me nooit meer wegzetten als een student die het nog moet gaan doen, integendeel wij doen het vaak beter!”

Enthousiast geworden en zou jij graag Xander willen opvolgen? Lees dan hier verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top