skip to Main Content

Word jij de nieuwe Jasmijn?

Jasmijn

Jasmijn Verbeek was afgelopen jaar bestuurslid Hoger Onderwijs van Studenten voor Morgen, hét studentennetwerk voor een duurzame toekomst. Het jaar is nog niet voorbij maar een opvolger wordt wel al gezocht en daarom blikken we terug op haar hoogtepunten tot nu toe. En wat heeft Jasmijn nou eigenlijk geleerd van zo’n jaartje bestuur?

Welk moment van afgelopen jaar is jou het meest bijgebleven?
“Het moment dat mij het meest gaat bijblijven is de SustainaBul uitreiking op de Nationale Dag voor Duurzaamheid in het Hoger Onderwijs op 20 mei 2016 (lees er hier meer over). Ja, je ziet het goed: mijn moment is nog niet geweest! Als bestuurslid Hoger Onderwijs ben ik een jaar lang, samen met mijn bestuursgenoten, bezig geweest contacten te leggen en onderhouden met universiteiten en hogescholen, het SustainaBul proces op te zetten en een onwijs mooi duurzaam symposium en uitreiking te organiseren. Ik kan me geen mooier moment in mijn bestuursjaar voorstellen dan een dag vol groene workshops, een inspirerende talkshow en keynotes en uiteraard het hoogtepunt: de feestelijke uitreiking van de SustainaBul!”

Welke lessen neem je mee?
“Met een positief en constructief dialoog kun je veel bereiken! Er gebeurt al enorm veel op het gebied van duurzaamheid in het hoger onderwijs en de onderwijsinstellingen staan open voor verbetering en nieuwe inzichten. Door elkaar te zien als partners in de ontwikkeling naar een toekomstbestendig hoger onderwijs, bereik je het meest.”

Enthousiast geworden en zou jij graag Jasmijn willen opvolgen? Lees dan hier verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top