skip to Main Content

Word jij de nieuwe Josefine?

josefine

Josefine Rook was afgelopen jaar voorzitter van Studenten voor Morgen, hét studentennetwerk voor een duurzame toekomst. Het jaar is nog niet voorbij maar een opvolger wordt wel al gezocht en daarom blikken we terug op haar hoogtepunten tot nu toe. En wat heeft Josefine nou eigenlijk geleerd van zo’n jaartje bestuur?

Welk moment van afgelopen jaar is jou het meest bijgebleven?
“Wat mij het meest is bijgebleven het afgelopen jaar is met hoeveel mensen je wel niet in contact komt vanuit deze functie en hoe iedereen zich voor elkaar en het doel in wil zetten. Persoonlijk haal ik daar zoveel energie en motivatie uit! Zit je ineens aan tafel met Jan Peter Balkenende die je glas wijn maar bij blijft schenken, of sta je in de dino-pak tussen honderden mensen “heal the world” te zingen.”

Welke lessen neem je mee?
“De les die ik meeneem is dat mensen echt heel graag voor elkaar klaar staan en elkaar met alle liefde willen helpen. Dat had ik van te voren niet verwacht en maakt het nog zoveel leuker!”

Enthousiast geworden en zou jij graag Josefine willen opvolgen? Lees dan hier verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top