skip to Main Content

Rol je bammetje in een Boc’n’Roll

Roll’eat is hét merk voor herbruikbare lunchpakkingen en hopelijk behoren plastic boterhamzakjes en aluminiumfolie met dit duurzame alternatief tot de verleden tijd. Ze zijn mooi, kleurrijk en super leuk om cadeau te geven. Afgelopen week mocht DS de Boc’n’Roll testen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De Boc’n’Roll is een herbruikbare lunchwrap die te verkrijgen is in twee varianten: de Square en Eco. De Square heeft een polyester buitenkant en is in verschillende kekke designs te koop, en de Eco heeft een katoenen buitenkant. Beide varianten hebben een kunststof (TPU) binnenkant zodat de bammetjes lekker vers blijven.

Het handige van de lunchwrap is dat je hem uit kunt rollen tot een placemat. Ideaal voor de onhandige mensen onder ons die van de dagelijkse lunch een waar kruimelfestijn maken. Daarnaast kun je de wrap voor zowel kleine als grote lunches gebruiken. Je hoeft je dus nooit meer druk te maken of die bammetjes allemaal wel in één zakje passen, en het is veel handzamer dan een broodtrommel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Roll’eat heeft naast de lunchwrap ook nog de lunchverpakking Snack’n’Go en de lunchtas Eat’n’Out. Er is dus geen reden meer om je bammetjes in een plastic zakje of aluminiumfolie mee te nemen!

snack-n-go-porta-snacks-tiles-rolleat-510x452lunch-bag-eatnout-pack-black-rolleat1-510x452

Wil je ook een Roll’eat aanschaffen? Neem dan een kijkje in de webshop, of bij hun Nederlandse partner Made Sustained.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top