skip to Main Content

Sustainable Humans: Sabine

Sustainable Humans: Sabine
12992942_1185288888168317_325040609_n

Sabine (25), Leiden

Sabine is redacteur voor Duurzame Student. Zij houdt zich bezig met voeding en schrijft recepten op de site.

Ik ben begonnen met schrijven voor Duurzame Student omdat de eindredacteur, een vriendin van mij, vroeg of ik geïnteresseerd was. Zij wist dat ik veel bezig ben met eten en receptjes. Het duurzame aspect van mijn recepten is dat goede voeding goed is voor jezelf, maar ook voor de omgeving.

Nu ik schrijf voor Duurzame Student merk ik wel dat ik wat vaker nadenk over duurzaamheid. Ook omdat je op de site stukken van anderen voorbij ziet komen over andere onderwerpen.

Het lijkt me leuk om mijn eigen blog over voeding op te starten, waarin meer staat dan alleen recepten. Ook veel informative over voeding, zoals de helende werking van bepaalde voedingsmiddelen, of juist voeding die je lichaam kapot maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top