skip to Main Content

Groentetas bestuur!

Groentetas Bestuur!

Kom bij het bestuur!

** Vorm jij samen met vijf anderen het Groentetas bestuur van 2016-2017? **
Heb jij een passie voor duurzaamheid? Heb jij een voorliefde voor groenten? Bruis jij daarnaast van energie en goede ideeën?

– Zet je een jaar lang (e.v.t. half jaar) actief in voor ons duurzame initiatief!
– Doe werkervaring op in een groeiende non-profit
– Werk in een enthousiast team
– Per september voor zo’n acht uur in de week, op flexibele tijden. Incl. kraamdiensten en vergaderingen.
– Op vrijwillige basis, maar met een groenten bonus
– Non-natives are welcome, as long as you understand some Dutch!
– Stuur je motivatiebrief naar info.groentetas@gmail.com

Penningmeester

De penningmeester is verantwoordelijk voor alle financiële aangelegenheden. Zoals het bijhouden van de boekhouding, rekening en de kas en het opstellen van facturen.

PR Coördinator

De pr-coördinator is verantwoordelijk voor de bekendheid van de Groentetas en het contact met externe partijen. Zo ontwerp je promotiemateriaal (posters, filmpjes, foto’s, advertenties), benader je actief partijen voor samenwerking en zorg je voor een mooie website en actieve facebook pagina.

Educatie en Groenten

De groentebesteller is verantwoordelijk voor het contact met de leverancier en de inhoud van de Groentetas, het informeren van de klanten over de ingrediënten en de klanten voorzien van recepten. Als hoofd educatie zorg je tevens dat klanten wat leren van de Groentetas, je zorgt dat er genoeg acties ondernomen worden om mensen te bereiken, te informeren en inspireren. Dit kan bijvoorbeeld door middel van college praatjes, het organiseren van lezingen en workshops.

Vrijwilligers coördinator

De vrijwilligerscoördinator is verantwoordelijk voor het rooster en het contact met de vrijwilligers, eveneens als het werven van vrijwilligers. Je organiseert vrijwilligersactiviteiten en je zorgt dat de kraamdiensten feilloos verlopen, en lost de problemen direct op.

Voorzitter

Als voorzitter houd jij het overzicht van alles wat gedaan moet worden en waar iedereen mee bezig is. Je zorgt vervolgens dat actiepunten niet worden vergeten en dat iedereen zijn taak uitvoert. Je bent de spin in het web die iedereen enthousiast houdt.

Nine de Jonge

Nine is antropoloog, en zet zich zowel in haar persoonlijke leven als binnen haar werk in voor een duurzamere wereld. Haar focus ligt op duurzaam en inclusief onderwijs. Nine verdiept zich in en schrijft over onderwerpen als gendergelijkheid, inclusiviteit en diversiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top