skip to Main Content

Gezocht: nieuwe VoorUiters

vooruit

Zoek je een kamer? Bij VoorUit krijg je woonruimte in ruil voor minimaal 10 uur maatschappelijk werk per week in de wijk waar je woont.

WAT DOE JE BIJ VOORUIT?
Iedere week doe je verschillende activiteiten, variërend van huiswerkbegeleiding, sportieve en creatieve clubs voor kinderen tot taalactiviteiten voor volwassenen. Je werkt daarin samen met vrijwilligers en organisaties in de wijk. Deze activiteiten worden ingepland op basis van je studierooster. Daarnaast kom je wekelijks bij een gezin in de wijk thuis. Het doel hiervan is om elkaars leefwereld te leren kennen.

WONEN
Je wordt geplaatst in één van de wijken waar VoorUit in Amsterdam werkt. Daar woon je met een of meerdere teamgenoten in een 3- of 4-kamer appartement. Wij proberen je zo goed mogelijk te matchen met een huisgenoot. Je betaalt geen huur, maar wel servicekosten en gas, water en elektra.

WIE ZOEKEN WIJ?
Bij VoorUit krijg je veel verantwoordelijkheid. Je kunt omgaan met een volle agenda en wisselende werkzaamheden. Je hebt een aanpakkersmentaliteit en wil aan de slag met nieuwe inzichten. Je houdt zowel van het werken met kinderen als volwassenen. Je bent leergierig en kunt in teamverband werken. Tenslotte studeer je aan de VU of UvA, we kunnen studenten van andere instellingen helaas niet plaatsen.

WAT LEVERT HET JE OP?
VoorUit is een onvergetelijke ervaring. Je maakt kennis met andere culturen en gebruiken. Veel VoorUiters willen niet meer weg uit de wijk waar ze wonen. We steken veel tijd in coaching en begeleiding. Je leert vaardigheden die je tijdens en na je studie van pas komen. Binnen de organisatie kun je doorgroeien. Deelname aan VoorUit is een aanwinst op je CV en een ervaring voor je leven.

INTERESSE?
Kijk hier waar je sollicitatie aan moet voldoen. Wil je starten in de zomer? Zorg dan dat je 27 augustus vrij houdt, dan is de verplichte workshopdag van VoorUit.

Studeer je al aan de universiteit? Mogelijk zijn er al eerder plekken vrij en kun je al voor de zomer starten. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@vooruitproject.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top