skip to Main Content

Steun: wassen zonder waste!

Steun: Wassen Zonder Waste!

Op dit moment veroorzaakt wassen veel te veel Waste. Veel wasmachines en drogers gebruiken extreem veel energie, meer water dan nodig is en wasmiddel dat het grondwater vervuilt. Bovendien gaan de meeste wasmachines maar 6 jaar mee en worden ze, wanneer ze stuk zijn, voor het grootste deel verbrand of gedowncycled. Eeuwig zonde. Onnodige Waste.

Dit kan en moet anders.

“Wassen zonder Waste” is wat we willen en circulair wassen is de oplossing. Met een Bundles abonnement was je in een zuinige machine, helpen we je om nog minder energie, water en wasmiddel te gebruiken en geven we jouw gebruikte apparaten een nieuw leven. Want wij willen schone was voor iedereen en een schoon milieu voor ons allemaal.

Steun de campagne op Oneplanetcrowd en begin ook met circulair wassen (ook als je nu een wasmachine of droger hebt!). Was de wereld samen met ons schoner!

Circulair wassen: zo werkt het!

Bundles maakt circulair wassen mogelijk. Bij Bundles neem je een abonnement op het gebruik van duurzame machines met een hoge kwaliteit.Waarom zou je zelf dit soort apparaten bezitten, je wilt toch gewoon een goed werkend apparaat gebruiken? Bij Bundles betaal je maandelijks voor gebruik in plaats van voor bezit. Hoe minder je gebruikt, hoe minder je betaalt. Eerlijk toch?

Circulair wassen betekent kwaliteit, service en flexibiliteit. Met een Bundles abonnement kun je de kwaliteit van een Miele wasmachine of droger ervaren zonder dat je er voor hoeft te sparen. Je kunt dus lekker op vakantie en toch een wasmachine ter waarde van 1.300 euro gebruiken. Bovendien heb je altijd de garantie dat die werkt en help je om jouw was en de wereld een stukje schoner te wassen.

De voordelen van Circulair Wassen

  • de beste Miele wasmachine in huis
  • de beste service (reparatie en onderhoud inbegrepen)
  • geen € 1.300 aanschafkosten, slechts € 14,95 maandelijks en 40 cent per wasje
  • advies op maat over schoner, zuiniger en goedkoper wassen
  • je gebruikt 25% minder energie en 30% minder wasmiddel
  • flexibel opzegbaar (per maand!)
  • je draagt bij aan een circulaire economie

Een Bundles abonnement is vergelijkbaar met het huren van een wasmachine, maar dan voordeliger en flexibeler. Wij gaan ervan uit dat de wasmachine en droger lang gebruikt kunnen worden door de goede kwaliteit en het goede onderhoud. Een huurbedrijf daarentegen vraagt hoge kosten omdat ze er van uit gaan dat een wasmachine na 5 jaar al geen waarde meer heeft. Daarnaast is een abonnement per maand opzegbaar, je blijft dus lekker flexibel. Ga je samenwonen of verhuis je naar het buitenland? Geen probleem!

Door de wasmachines en drogers met het internet te verbinden kunnen we ze steeds slimmer gaan gebruiken en een extra service bieden. Zo kunnen we je adviseren hoe je schoner, zuiniger en goedkoper kunt wassen door te besparen op energie, wasmiddel en water.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top