skip to Main Content

Meewerkstage Communicatie

Meewerkstage Communicatie

Heb jij gevoel voor actualiteit en duurzame ontwikkeling? Vind jij het interessant om bezig te zijn met inhoudelijke vraagstukken op het gebied van communicatie en maatschappij? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Over de stage

De afdeling Communicatie van de ASN Bank (met 12 personen onderdeel van de afdeling Marketing & Communicatie waar in totaal 24 personen werkzaam zijn) houdt zich elke dag bezig met actuele ontwikkelingen. Die gaan over de bank, maar ook over duurzaamheid in de brede zin van het woord. Op verschillende manieren en via verschillende kanalen draagt de afdeling hieraan bij. Van interne communicatie tot Social media, van speeches tot publieksevenementen.

ASN Bank biedt vanaf september tot en met december 2016 een stageplaats. Je helpt dagelijks mee bij het bewaken en beïnvloeden van de reputatie en de beeldvorming van de ASN Bank. Dat is een opdracht die vraagt om communicatieve en schriftelijke vaardigheden, gevoel voor nieuwswaarde en creativiteit.

Jouw werkzaamheden zijn als volgt:

  • Dagelijkse ondersteuning van de medewerkers externe en interne communicatie.
  • Beoordeling van inhoudelijke vraagstukken van de organisatie op reputatie en beeldvorming en daaruit voortvloeiende acties.
  • Helpen bij de opstelling en uitvoering van communicatieplannen.
  • Voorbereiden van nieuws- en persberichten en interne berichten.
  • Meehelpen bij de voorbereiding van speeches en presentaties.

Wij vragen:

  • Een hbo- of wo-opleiding volgend (3e jaars) in de richting van internationale betrekkingen, communicatie en/of duurzaamheid.
  • Een antenne voor maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van mensenrechten, biodiversiteit en klimaat.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Affiniteit met duurzaamheid en maatschappelijke ontwikkelingen is een pre.

Let op

Er is geen ruimte om tijdens deze meewerkstage een afstudeeronderzoek te doen. Mocht je 4e jaars zijn en wel interesse hebben, omdat je geen onderzoek hoeft te doen of dit buiten stage tijd kan doen, neem dan gerust contact op met de recruiter.

Competenties

Wij zijn op zoek naar iemand met een flexibele werkhouding en een mentaliteit die uitgaat van ‘geen woorden maar daden’. Je bent open, nieuwsgierig, proactief, een teamspeler en beschikt over een goede dosis humor. Beschik jij daarbij over uitstekende communicatie vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal? Dan maken we graag kennis met jou.

Wat krijg je van ons?

Een uitdagende stageplaats bij de ASN Bank en een uitgelezen kans om werkervaring op te doen op het gebied van communicatie en duurzame en maatschappelijke ontwikkelingen. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief, een stimulerende werkomgeving en gelegenheid om voorbij de grenzen van je stage opdracht te kijken. Uiteraard ontvang je ook een aantrekkelijke vergoeding.

ASN Bank

Sinds 1960 streeft de ASN Bank naar een rechtvaardige, duurzame samenleving. Ruim 130 medewerkers maken het mogelijk dat de ASN-klanten bankieren met respect voor het klimaat en de natuur, kwetsbare bevolkingsgroepen en de behoeften van toekomstige generaties. De ASN Bank beheert voor ruim 600.000 klanten een totaal vermogen van meer dan € 11 miljard. De ASN Bank is een onderdeel van SNS Bank N.V.

Solliciteren?

Reageer op deze vacature door op de “solliciteren” te klikken. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nancy van de Wiel, 06-12744063, Campusrecruiter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top