skip to Main Content

Ontmoet het nieuwe Morgen bestuur! #2

Ontmoet Het Nieuwe Morgen Bestuur! #2

Sinds 1 juli heeft Studenten voor Morgen – het landelijke studentennetwerk voor een duurzame toekomst – een nieuw bestuur en heeft het oude bestuur afscheid genomen. De zes dames zijn allemaal enorm enthousiast en druk bezig met het verkennen van hun nieuwe functies. Zo is de eerste bestuursvergadering al een feit en komt ook de Duurzame Introductie Stunt er alweer snel aan. Maar wie zijn ze eigenlijk; welke zes studenten gaan dit jaar duurzaam Nederland aanvoeren? Maak kennis met de andere drie powervrouwen: Nikki, Lisa en Hanna.

Wie is Nikki?
Bestuurslid Studentennetwerk | Sociale Geografie, Planologie en Milieuwetenschappen | Nijmegen

Mijn naam is Nikki Schuurmans, ik ben 24 jaar oud en bestuurslid Studentennetwerk. nikkischuurmansIk ben momenteel bezig met het afronden van mijn bachelor Sociale Geografie, Planologie en Milieu aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Deze bachelor gaat over mensen en hun omgeving en de oorzaken en gevolgen van veranderingen in de omgeving. Ik heb van jongs af aan al veel interesse gehad in de omgeving en de relatie hiermee met de mens. Sinds ik studeer is ook mijn interesse in milieu en duurzaamheid gewekt. Vorig jaar heb ik onderzoek gedaan in Zuidoost-Azië naar de verwerking van afval en hoe dit op een duurzamere manier kan. Na deze ervaring wilde ik me nog meer inzetten voor een duurzamere toekomst en Morgen leek me de perfecte plek om dit te doen. Naast mijn studie en Morgen, werk ik nog als taalcoach, wat tegelijkertijd erg leuk en leerzaam is. Andere interesses zijn sporten, lezen, series kijken, natuur, eten en borrelen.

 

Wie is Lisa?
Bestuurslid PR | Mediapsychologie | Amsterdam

Mijn naam is Lisa Ensing, 23 jaar en ik ben bestuurslid PR bij Studenten voor Morgen! LisaensingIk heb net mijn pre-master Communicatiewetenschap gehaald en ben toegelaten tot de master Communicatiewetenschap, richting Mediapsychologie aan de VU. Ik heb hiervoor de opleiding Media Marketing aan het MIC (HVA) afgerond. Tijdens die studie heb een internationale minor in Gent gedaan, een stage bij Metro (voordat het door de Telegraaf werd overgenomen) en mijn afstudeerstage en scriptie gedaan bij Sanoma. Na mijn studie heb ik gereisd en gewerkt in Spanje en Portugal en heb ik gewerkt als online marketeer bij een marketingbureau.

Duurzaamheid is voor mij erg belangrijk, al is dit niet direct terug te zien in mijn achtergrond. Dit is het echter wel en ik denk dat mijn omgeving, met name mijn familie, blij is dat ik mijn gebabbel over duurzaamheid kwijt kan bij Morgen. Het is enorm belangrijk dat iedereen bewuster met de aarde en de bewoners omgaat en ik hoop dat ik hiervoor een bijdragen kan leveren bij Morgen! Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan gezelligheid met vrienden en familie, fotograferen, sporten (vooral hardlopen, yoga en pilates), reizen en sinds kort heb ik een obsessie voor tuinieren op mijn moesbalkon.

Wie is Hanna?
Voorzitter | Energy and Climate Law | Amsterdam

Cliffhanger! Houd de site in de gaten voor een uitgebreid interview met de voorzitter van 2016-2017!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top