skip to Main Content

Jongerenvertegenwoordigers VN gezocht

Jongerenvertegenwoordigers VN Gezocht

image002

NJR zoekt:

Een jongerenvertegenwoordiger naar de Algemene Vergadering van de VN en een VN jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling

Wil jij de VN in New York toespreken of naar de Klimaattop in Marrakech en zo de schakel vormen tussen jongeren in Nederland en politici? Word jongerenvertegenwoordiger naar de Algemene Vergadering van de VN of jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling! Jongerenvertegenwoordigers gaan met de Nederlandse delegatie mee naar de VN, om te laten horen wat jongeren vinden.
Scroll door voor meer informatie over de functies en hoe jij je verkiesbaar stelt!

Jongerenvertegenwoordiger naar de Algemene Vergadering VN
Als jongerenvertegenwoordiger naar de AVVN houd je je bezig met actuele VN thema’s. Internationale samenwerking, mensenrechten, onderwijs en jeugdwerkloosheid, zomaar een paar onderwerpen waar jij als jongerenvertegenwoordiger AVVN mee aan de slag kunt gaan. Input voor deze thema’s haal je bij jongeren in heel Nederland. Dit doe je onder andere door gastlessen en workshops te geven op scholen, events en andere gelegenheden.
Een aantal maanden nadat je verkozen bent, volgt er samen met je ‘senior-collega’ een bezoek aan een VN conferentie in New York; dit zal hoogstwaarschijnlijk de CSocD zijn. In je tweede jaar geef je als jongerenvertegenwoordiger een speech tijdens de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Daar kun je een thema dat belangrijk is voor Nederlandse jongeren onder de aandacht brengen bij wereldleiders.

Kijk hier voor de volledige vacature en solliciteer uiterlijk 14 september! 

VN Jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling
Als jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling houd je je bezig met duurzaamheid op veel verschillende vlakken. Op het gebied van duurzame ontwikkeling valt namelijk nog heel wat te bereiken! Input voor duurzame onderwerpen haal je bij jongeren. Dit doe je onder andere door gastlessen, presentaties en workshops te geven op scholen, events en andere gelegenheden. Ook neem je regelmatig deel aan denktanks en debatten. Alle input die je verzamelt bespreek je o.a. met politici, beleidsmakers en officiële regeringsdelegaties.
Als jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling ben je namens de Nederlandse jongeren aanwezig bij de volgende Klimaattop in Marrakech. Daar kun je  thema’s die belangrijk zijn voor Nederlandse jongeren onder de aandacht brengen bij wereldleiders.

Kijk hier voor de volledige vacature en solliciteer uiterlijk 14 september!

Richa van Zoelen

Richa (@groenedingen010) dartelt wat rond in Rotterdam, waar ze een master Global Business & Sustainability deed. Ze zoekt naar manieren om dat dartelen zo groen en bewust mogelijk te doen. Alhoewel ze het heerlijk vindt om over Grote Vragen des Levens na te denken, weet ze vooral dat ze het ook allemaal niet zo weet. Daarom houdt ze het zo dicht mogelijk bij zichzelf: stapje voor stapje steeds wat bewustere keuzes. Het liefst met een lach, en helemaal mooi als daar nog wat slechte woordgrappen aan te pas komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top