skip to Main Content

Goature van Geitenwollenshirts

Goature Van Geitenwollenshirts

Kan jouw geitenwollensokken imago wel een opfrisser gebruiken? Of ben je gewoon op zoek naar een chille trui? Dan moet je bij geitenwollenshirts zijn! GWS brengt de Haute terug in Couture door eerlijke en bewuste Goature te maken.

Om te voldoen aan de Global Organic Textile Standard (GOTS) moet elk kledingstuk voor minstens 70% uit biologische vezels bestaan. De kleding van GWS voldoet hier dan ook ruimschoots aan, de meeste kledingstukken bestaan zelfs voor 100% uit organic katoen. Daarnaast is er ook aandacht voor de arbeider, een leefbaar loon en veilige en gezonde arbeidsomstandigheden zijn hier onderdeel van.

Kleding is de afgelopen decennia steeds betaalbaarder geworden door de rekening door te schuiven naar het milieu en arbeiders in lage loonlanden. Wil je met een goed gevoel die chille trui of dat wondermooie shirtje dragen? Of blijf je liever achteloos? Bekijk in beide gevallen eens de geitjes, bokken en lammetjes collectie van GWS want naast eco-vriendelijk en eerlijk is de kleding ook gewoon erg fraai!

goat

Henk is the GOAT

goattxx

Henk het Geitenwollenshirt

goature

Gerda Haute Goature

gws

Jacoba Blouse Licht Denim


Bekijk de hele collectie op geitenwollenshirts.nl

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top