skip to Main Content

Chipszak verbod

Chipszak Verbod

De overheid gaat milieubelastende verpakkingen, waar al een goed duurzaam alternatief voor bestaat, langzamerhand verbieden. De plastic zak chips met aluminiumcoating is één van deze producten. Ondanks dat er volgens marktleider Lay’s nog geen alternatief bestaat voor de nostalgische zak chips zullen ook zij er binnenkort aan moeten geloven. Het merk kan met duurzaamheidslabel D (Rank a Brand) ook wel een duwtje in de goede richting gebruiken. Een 100% plastic zak zou het alternatief zijn, want veel plastics zijn immers recyclebaar.

Kan het eigenlijk niet nog duurzamer? Ja zeker wel, gewoon lekker zelf deze snack maken! Hier zijn wat heerlijke receptjes:

Chili lime baked potato chips

chili-lime-potato-chips

Salt and vinegar Zucchini chips

salt-and-vinegar-zucchini-chips1-1-of-1

Sweet Potato chips

baked-sweet-potato-chips-7

Lees hier het Volkskrant artikel over dit onderwerp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top