skip to Main Content

Tweedehands shoppen in Den Haag 2/2

Tweedehands Shoppen In Den Haag 2/2

In het artikel van vorige week kon je lezen over de zoektocht van Sara naar tweedehands winkels in Den haag en beschreef ze de eerste zes winkels. Deze week deel 2 van de zoektocht.

kaart-winkels

 

 7. Liza’s

De zevende stop is Liza’s. Toen ik zelf bij de Liza’s aankwam bleek de winkel helaas nog net gesloten te zijn vanwege vakantie. Daarom nu alleen een foto van de etalage. Meer informatie volgt als ik weer op pad ga!

Let op, naast de tweedehands kleren zijn er ook nieuwe kleren te koop.

De winkel is geopend van dinsdag t/m zaterdag, 10:30-18:30
Piet Heinstraat 133

lizas

8. Bar Enzo

Onze achtste stop is een combinatie van een barretje en een winkeltje. Als je even aan een pauze toe bent is dit een ideale plek voor een kopje koffie, een stukje taart of een lekker broodje. In het winkelgedeelte worden tweedehands kleren en producten, zoals planten potten en beeldjes, verkocht. Daarnaast zijn er ook een aantal producten die gemaakt zijn door lokale ontwerpers. Dus wie alleen opzoek is naar tweedehands spullen, weer even navragen!

Openingstijden: di-za 10:00-18:00 en zondag 12:00–17:00.
Prins Hendrikstraat 103
www.bar-enzo.com

barenzo

9. Spooky and Sue

Spooky and Sue, een ruime tweedehandswinkel bij de kruising tussen de Conradekade en de Weimarstraat. Naast dameskleding zijn er ook schoenen, interieur accessoires en wat klein meubilair te koop.

Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag 9:30-17:30
Innametijden: dinsdag t/m vrijdag 10:00-14:00
Conradekade 34 (hoek Weimarstraat)
www.spookyandsue.nl

spookyensue

10. Pakkie Deftig

Toen ik hier aankwam was de winkel helaas net gesloten. Er worden heren-, dames- en kinderenkleren verkocht. Cliënten (met name dak- en thuislozen) van de Kessler Stichting kunnen werkervaring opdoen in de winkel.

Van dinsdag tot en met zaterdag geopend, 10:00-16:00
Regetesselaan 106.
www.pakkiedeftig.nl

pakkiedeftig

11. Kringloopwinkel Schroeder

De elfde stop, ‘Kringloopwinkel Schroeder (aan de Loosduinsekade 156)’ is een grote winkel met heel veel aanbod en waar je naast kleding ook nog heel veel andere spullen kunt vinden, zoals banken, keukengerei en boeken!

Geopend van maandag tot en met zaterdag met wisselende openingstijden, je kan er in ieder geval tussen 10:30-17:00 terecht.
www.schroeder.nl

schroeder-kringloop

12. Terre des Hommes

De twaalfde en laatste stop van deze route is de Terre des Hommes winkel. Terre des Hommes is een organisatie die zich inzet om kinderuitbuiting te stoppen. Via een tweedehandswinkel, gerund en bemand door vrijwilligers, wordt er geld ingezameld voor dit goede doel. Naast kleding kan je hier ook speelgoed, boeken en huishoudelijke artikelen vinden.

Van maandag tot en met zaterdag geopend, ma: 13:00-17:00, di t/m vr: 10:00-17:00 en za: 12:00-16:00
Appeldoornselaan 175
www.terredeshommes.nl/winkels/den-haag

terredeshommes

Ik hoor graag wat je van de route vindt en of je nog tweedehandsshop tips voor Den Haag hebt die ik heb gemist!

Dit artikel is eerder verschenen op www.groenmetsaar.nl

Sara Reijnders

Sara Reijnders wil haar lezers via haar blogs inspireren om groen te denken en groen te doen. Van groen in je eigen tuin tot tweedehands shoppen in verschillende steden, van alles komt aan bod.
Kijk op www.groenmetsaar.nl voor alle blogs die Sara schrijft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top