skip to Main Content

(Afgestudeerde) studenten gezocht voor team Grenius!

(Afgestudeerde) Studenten Gezocht Voor Team Grenius!

Enthousiaste (afgestudeerde) studenten gezocht! Heb jij een hart voor een groene en gezonde stad? En ben je handig met social media (Facebook, website e.d.) of wil je sociaal ondernemen? Of vind je het leuk om te netwerken met gemeentes en duurzame bedrijven en wil je jouw marketing/financiële kennis in de praktijk brengen? Dan zijn we op zoek naar jou!

GreniusWij zijn team Grenius, oorspronkelijk een team studenten die tijdens de Climate Hackathon in Rotterdam 2016 de Green Tree heeft bedacht. De Green Tree is een kunstobject welke de real-time luchtkwaliteit laat zien voor een drukke plek in de stad door middel van kleur (bijv. van rood naar blauw, van ongezonde naar gezonde lucht). Ons doel is mensen op een ludieke manier te leren over wat ze inademen en wat de impact hiervan is. Daarnaast willen we laten zien hoe iedereen zelf kan bijdragen aan een betere luchtkwaliteit. Het komende jaar gaat wij ons concept uitwerken tot de eerste Green Tree.

Lijkt het je leuk? Dan ben je welkom in ons multidisciplinaire team van studenten en professionals. Je werkt dan samen met designers, bouwers, natuurkundigen en psychologen. We hebben geen vaste locatie, maar komen flexibel samen op plekken als Seats2Meet in Utrecht/Rotterdam/Amsterdam etc. Naast deze mooie samenwerking, staat het goed op je CV, en is het gewoon erg leuk om straks je eigen boom in een stad te hebben staan.

Neem gerust contact op met greentree.grenius@gmail.com of +31626765213. Of neem eerst eens een kijkje op onze Facebook: https://www.facebook.com/GreenTreeGrenius/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top