skip to Main Content

Vacature: Projectcoördinator SustainaBul 2017 (20u)

Studenten voor Morgen zoekt: Projectcoördinator SustainaBul 2017 (20u)

Landelijk studentennetwerk Studenten voor Morgen is op zoek naar de ideale projectcoördinator voor dé ranglijst van Nederlandse universiteiten en hogescholen op het gebied van duurzaamheid: de SustainaBul! Ben jij ondernemend, gedreven om het hoger onderwijs te verduurzamen en ben je klaar voor een echte uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

logo-sustainabul1

De SustainaBul is een initiatief van Studenten voor Morgen. Morgen is een landelijk studentennetwerk met als doel verduurzaming van het hoger onderwijs. Met studenten uit heel Nederland werken we aan het informeren van andere studenten rondom duurzaamheid en het organiseren van projecten op dit gebied. Ook zetten we ons in voor het verduurzamen van hogescholen en universiteiten zelf, waarbij de SustainaBul ons grootste project is. Tientallen studenten ranken de universiteiten en hogescholen op duurzaamheid en de uitslag wordt bekend gemaakt op de Nationale Dag van Duurzaamheid in het Hoger Onderwijs op 19 mei 2017. De SustainaBul bestaat sinds 2012 en wordt ieder jaar groter, leuker en succesvoller.

Nadere omschrijving functie

Als projectcoördinator ben jij een belangrijke spil in de organisatie van de SustainaBul. Je bent verantwoordelijk voor het rankingsproces van de SustainaBul, onderhoudt contacten met alle rankers, draagt bij aan de organisatie van het eindevenement en aan de mediacampagne en je helpt bij het stimuleren van een positieve dialoog tussen studenten en onderwijsinstellingen. Een gevarieerde en leerzame functie waarbij je in contact komt met onderwijsinstellingen, studenten en gepassioneerde vrijwilligers!

Wij zoeken iemand met:

 • Scherpe analytische vaardigheden
 • Passie voor duurzaamheid
 • Goede Nederlandse en Engelse taalvaardigheid
 • Bij voorkeur een Bachelor‐  of Master-diploma (of op het punt deze te behalen)
 • Bij voorkeur ervaring met het organiseren van grote projecten
 • Beschikbaarheid voor 20 uur per week gedurende 5 maanden (januari t/m mei)

We bieden:

 • Uitstekende, relevante werkervaring in projectmanagement voor op je CV;
 • Ontwikkeling van je organisatorische en leidinggevende vaardigheden;
 • Een netwerk dat zowel uit professionele contacten als uit studenten bestaat;
 • Een plek waarin je eigen initiatief en creativiteit kwijt kan;
 • Een werkplek bij Morgen waardoor je in aanraking komt met enthousiaste, jonge, gedreven studenten;
 • De mogelijkheid om jouw steentje bij te dragen aan de verduurzaaming van het Hoger Onderwijs;
 • Een maandelijkse financiële vergoeding van €150;
 • Een flexibel in te richten werkweek;
 • En natuurlijk veel gezelligheid vanuit ons bestuur :)!

Interesse?

Stuur vóór 14 december je motivatiebrief en CV naar onderwijs [apenstaartje] studentenvoormorgen.nl.  Gesprekken vinden eind december plaats en in januari begint de functie.

Heb je nog vragen? Bekijk de pagina van de SustainaBul voor meer informatie over het evenement of neem contact op met Luna Meister (bestuurslid Hoger Onderwijs bij Morgen) via: onderwijs [apenstaartje] studentenvoormorgen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top