skip to Main Content

Vacatures Stichting Duurzame Week Utrecht

Vacatures Stichting Duurzame Week Utrecht

We zoeken Coördinatoren!

Sfeerbeeld voor Coördinatoren

Na een succesvol eerste jaar, vindt van 7 t/m 14 oktober 2017 de tweede Duurzame Week Utrecht plaats. Ontmoeting, verbinding en inspiratie staan centraal tijdens een actief programma vol lezingen, workshops en amusement. Dit jaar zijn de ambities nog groter dan vorig jaar: een voller programma, grotere namen en een eigen festivalhart. Samen met meer dan honderd vrijwilligers zetten we een week neer die je niet snel zal vergeten.

Ben jij iemand die…

 • Interesse heeft in duurzaamheid
 • Kennis of ervaring heeft op het gebied van Evenementenorganisatie, Communicatie, Web & Design, Community- of Relatiemanagement
 • Overal mogelijkheden ziet en nieuwe kansen wil grijpen
 • Houdt van aanpakken en pro-actief is
 • Het overzicht en de planning kan bewaken
 • Jouw team kan enthousiasmeren en coachen
 • Betrouwbaar, sociaal en loyaal is
 • Wil helpen de Duurzame Week nog succesvoller te maken
 • Wil groeien op het gebied van leiderschap en organisatie
 • Beschikbaar is voor 10-20 uur per week van februari t/m oktober

Je wordt één van de coördinatoren van de teams Support, Programmering, Festivalhart, Communicatie, Web & Design of Relatiemanagement. Het is handig als je al wat ervaring hebt, maar dit is geen vereiste. Als coördinatoren vorm je een team en zorg je er samen voor dat alles op rolletjes loopt en vang je elkaar op als dat nodig is. Je wordt gecoacht door één van de twee projectleiders die elk eindverantwoordelijk zijn voor drie teams.

Wat kun je verwachten?

 • Een jonge, ambitieuze en enthousiaste organisatie
 • Trainingen en tools om je team goed aan te kunnen sturen
 • Coaching en intervisie
 • Toegang tot een betrokken netwerk
 • Veel ruimte voor eigen creativiteit en invulling
 • Een leuke tijd waarin je ontzettend veel leert over jezelf en je jouw kwaliteiten nog verder ontwikkelt
 • Toegang tot een breed programma

Ben je geïnteresseerd?
Stuur een mail met jouw motivatie, relevante informatie en eventueel voorkeur voor team naar Marieke L’Ortye via marieke@duurzameweek.nl. Voor vragen kun je haar mailen of bellen op 06-52632204. Reageren kan tot 15 december.

Coordinator Supportteam

Richa van Zoelen

Richa (@groenedingen010) dartelt wat rond in Rotterdam, waar ze een master Global Business & Sustainability deed. Ze zoekt naar manieren om dat dartelen zo groen en bewust mogelijk te doen. Alhoewel ze het heerlijk vindt om over Grote Vragen des Levens na te denken, weet ze vooral dat ze het ook allemaal niet zo weet. Daarom houdt ze het zo dicht mogelijk bij zichzelf: stapje voor stapje steeds wat bewustere keuzes. Het liefst met een lach, en helemaal mooi als daar nog wat slechte woordgrappen aan te pas komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top