skip to Main Content

Stage vormgeving & (online) communicatie bij Social Enterprise NL

Stage Vormgeving & (online) Communicatie Bij Social Enterprise NL

3-5 dagen per week • vanaf januari/februari • voor 6 maanden

Ben jij creatief op het gebied van vormgeving en vloggen, social media savvy en word je blij van (online) communicatie? Wil je graag werken met en voor sociaal ondernemers? Social Enterprise NL zoekt versterking!

Social Enterprise NL is aanjager van de groeiende beweging van sociaal ondernemers: ondernemers die kiezen voor maatschappelijke meerwaarde. En die werken aan een economie waarin voor iedereen winst wordt gecreëerd, zoals Tony’s Chocolonely met als missie 100% slaafvrije chocolade en Vandebron met duurzame energie rechtstreeks van de boer. Om de impact van sociaal ondernemers te vergroten, creëren wij een podium voor sociaal ondernemerschap in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Wil jij daar vanaf januari/februari 2017 voor 6 maanden een bijdrage aan leveren?

Ben jij/heb jij:

 • HBO/WO student (in de richting van bijv. Multimedia Design, Grafische vormgeving, Communicatie) met fijne sociale vaardigheden
 • Affiniteit met vloggen en video editing skills
 • Een creatieve vormgever (met bijv. photoshop skills)
 • Ervaring met HTML en website design is een pré
 • Social Media Savvy
 • Leergierig
 • Een Can Do mentaliteit
 • Een flexibele teamspeler

Zoek jij:

 • Een kans om te leren en van betekenis te zijn in de social enterprise sector
 • Een afwisselende stage voor 3-5 dagen per week, vanaf januari/februari 2017, voor 6 maanden (in overleg)
 • Gedreven collega’s die gaan voor impact en kwaliteit
 • Een toffe stageplek met stagevergoeding in het centrum van Amsterdam

Neem contact op met Leonie Bank via: 06-30139293 of stuur een mailtje naar: leonie@socialenterprise.nl en neem een kijkje op: www.social-enterprise.nl

Richa van Zoelen

Richa (@groenedingen010) dartelt wat rond in Rotterdam, waar ze een master Global Business & Sustainability deed. Ze zoekt naar manieren om dat dartelen zo groen en bewust mogelijk te doen. Alhoewel ze het heerlijk vindt om over Grote Vragen des Levens na te denken, weet ze vooral dat ze het ook allemaal niet zo weet. Daarom houdt ze het zo dicht mogelijk bij zichzelf: stapje voor stapje steeds wat bewustere keuzes. Het liefst met een lach, en helemaal mooi als daar nog wat slechte woordgrappen aan te pas komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top