skip to Main Content

Stagiair Projecten voor Duurzame Dinsdag (32 – 36 uur)

Stagiair Projecten Voor Duurzame Dinsdag (32 – 36 Uur)

Wil jij stagelopen bij een uitdagende non-profit organisatie?

Per 1 februari zijn we op zoek naar een:

Stagiair Projecten voor Duurzame Dinsdag (32 – 36 uur)

Duurzame Dinsdag verzamelt al vele jaren duurzame ideeën en initiatieven uit de samenleving. Elke eerste dinsdag van september wordt de Duurzame Dinsdag-koffer, vol met initiatieven van particulieren, bedrijven, jong en oud, aangeboden aan het kabinet. In 2016 zijn tientallen initiatieven uitgelicht om deze verder te helpen. In 2017 krijgt een nieuwe koffer vol duurzame ideeën weer podium in politiek Den Haag tijdens Duurzame Dinsdag. Enthousiast over Duurzame Dinsdag? Kom stagelopen!

Wie ben jij?

  • Je bent enthousiast om ook in 2017 dit evenement tot een succes te maken;
  • Je werkt op hbo/wo werk- en denkniveau;
  • Je bent sterk met social media;
  • Je bent zelfstandig, proactief, initiatiefrijk, enthousiast en denkt graag mee;
  • Je hebt affiniteit met- en oog voor wat er leeft in de duurzame sector.

Wij bieden:
Een uitdagende stageplek in hartje Amsterdam waarbij je ruimte krijgt te werken aan je doelen, opdrachten en competenties. Samen met het projectteam ga jij de uitdaging aan meer duurzame ideeën voor de koffer te werven dan voorgaande jaren. Dat doe je door je actief in te zetten op social media en aan te haken bij actuele duurzame campagnes. Daarnaast neem je deel aan diverse overleggen, ondersteun je het team waar nodig in de organisaties van dit landelijke evenement en geef je gevraagd en ongevraagd communicatieadvies aan je collega’s.

De stageperiode start bij voorkeur 1 februari en duurt minimaal 5 maanden. In overleg is hier van af te wijken. Bijvoorkeur ben je wel aanwezig tijdens Duurzame Dinsdag en de weken daaraan voorafgaand.

De organisatie
Duurzame Dinsdag wordt georganiseerd door IVN (het Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid). IVN werkt aan een duurzame samenleving. Ons idee is dat betrokkenheid bij de natuur duurzaam handelen stimuleert. Daarom laten wij jong en oud de natuur van dichtbij beleven. We verbinden hen met groene initiatieven rond natuur en maatschappelijke thema’s zoals voeding, gezondheid en energie. Dit doen we met twintigduizend betrokken leden en een enorm netwerk van groene professionals. Dat maakt IVN een unieke partner in duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Het projectteam van Duurzame Dinsdag werkt vanuit het kantoor in Amsterdam. Lees meer op www.ivn.nl.

Interesse?
Stuur een korte motivatie en jouw CV naar e.vandermeulen@ivn.nl. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Eline van der Meulen via de mail of 06-24861368.

Richa van Zoelen

Richa (@groenedingen010) dartelt wat rond in Rotterdam, waar ze een master Global Business & Sustainability deed. Ze zoekt naar manieren om dat dartelen zo groen en bewust mogelijk te doen. Alhoewel ze het heerlijk vindt om over Grote Vragen des Levens na te denken, weet ze vooral dat ze het ook allemaal niet zo weet. Daarom houdt ze het zo dicht mogelijk bij zichzelf: stapje voor stapje steeds wat bewustere keuzes. Het liefst met een lach, en helemaal mooi als daar nog wat slechte woordgrappen aan te pas komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top