skip to Main Content

Vacature projectmedewerker voor Tegel eruit, Plant erin

Vacature Projectmedewerker Voor Tegel Eruit, Plant Erin

Werken Aan De Toekomst (WADT) biedt afgestudeerden een platform waar zij projecten kunnen organiseren die zij belangrijk, leuk of leerzaam vinden. Zo kunnen zij het CV aanvullen met relevante werkervaring, hun netwerk uitbreiden en zichzelf ontwikkelen. Dit vormt een goede voorbereiding op hun nieuwe baan en tegelijkertijd dragen zij positief bij aan de samenleving!

Over Tegel eruit, Plant erin
Tegel eruit, Plant erin is een project waarmee we mensen bewust willen maken van de negatieve gevolgen van betegelde tuinen. Steeds vaker kiezen mensen ervoor om hun tuin te betegelen, dit heeft echter negatieve gevolgen voor de leefbaarheid van de stad. Er is hierdoor minder biodiversiteit in de stad waardoor er ook minder insecten zijn. Betegelde tuinen kunnen voor hitte eilanden zorgen waardoor de temperatuur in de stad veel hoger wordt. En door de tegels zakt het water niet meer weg in de grond en wordt het riool bij stevige regenbuien overbelast. Van deze negatieve gevolgen willen we mensen bewust maken en ze overhalen om wat tegels eruit te halen en planten erin te zetten. Met dit laatste zullen wij hen ook helpen door hen van onderhoudsvriendelijke mooie planten te voorzien.

We zoeken mensen die zich kunnen vinden in dit idee en het leuk vinden om anderen bewust te maken en hen te helpen met het vergroenen van de tuin. We hebben mensen nodig die het leuk vinden om in een team een heel nieuw project op te zetten en uit te voeren.

Wij vragen:
– Enthousiasme.
– Inventiviteit.
– Organisatietalent.
– Goede communicatieve vaardigheden.
– Geen angst om in gesprek te gaan.
– Overtuigingskracht.
– Projectmatig denken.
– Zelfstandigheid.
– Enigszins groene vingers of affiniteit met groen.
– Beschikbaarheid van 4 uur per week.

Wij bieden:
– Begeleiding in de vorm van een procesbegeleider
– Workshops om er achter te komen welke kant je op wilt na je afstuderen.
– Netwerk/Brainstormborrels waar je met andere medewerkers van WADT contact kan leggen
– Werkervaring voor op je CV;
– Een profiel op de website met een professionele profielfoto;
– Zelfstandig, uitdagend en afwisselend werk in een enthousiast team.

Heb je vragen over de vacature of wil je reageren? Mail dan een korte motivatie en CV voor 21 januari 2017 naar info@werkenaandetoekomst.nl t.a.v. Ying Wai Cheung! Wij zien je reactie graag tegemoet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top