skip to Main Content

Gezocht: vrijwilligers voor Sustainability Career Event

Gezocht: Vrijwilligers Voor Sustainability Career Event

Sustainability Career Event
SustainableMotion en Morgen organiseren het zesde jaarlijkse Sustainability Career Event op de Universiteit Utrecht op 9 februari 2017. Op dit evenement krijgen studenten en net-afgestudeerden die zich focussen op duurzaamheid de kans om kennis te maken met bedrijven door middel van workshops, een ‘career fair’ en een openingsdebat door sprekers. Meer informatie over dit evenement vind je op de website.

02016057-SCE2017-Facebookpost_7

Vrijwilligers
Om dit evenement te ondersteunen, zoeken we vrijwilligers voor tijdens het evenement en de middag voor het evenement. Door mee te helpen aan het Sustainabillity Career Event, krijg je de kans om ervaring op te doen met evenementen organiseren, te netwerken met de bedrijven die carrière-mogelijkheden bieden in het duurzaamheidsveld én je krijgt een gezellige dag samen met je medestudenten.

Taken
De middag voor het evenement (8 februari van 16:00 tot 18:00)

 • Laatste instructies
 • De evenementslocatie voorbereiden
 • Duurzame goodiebags voorbereiden

Dag van het evenement (9 februari)

 • Registreren van studenten en organisaties tijdens het evenement
 • Ondersteunen van de deelnemende organisaties tijdens de career fair en tijdens de workshops
 • Informatie geven over het Career Event, SustainableMotion en Morgen
 • Bartending tijdens de borrel
 • Schoonmaken van de evenementslocatie

Beloning

 • VVV-bonnen ter waarde van €50
 • Lunch, diner en drinken
 • Een sweater

De bovenstaande taken worden verdeeld onder de vrijwilligers. De vrijwilligers krijgen hun taken de dag voor het evenement tijdens de instructies.

Je kunt je aanmelden door je telefoonnummer en maat (voor de gratis trui) te mailen naar: info [apenstaartje] studentenvoormorgen.nl.

Richa van Zoelen

Richa (@groenedingen010) dartelt wat rond in Rotterdam, waar ze een master Global Business & Sustainability deed. Ze zoekt naar manieren om dat dartelen zo groen en bewust mogelijk te doen. Alhoewel ze het heerlijk vindt om over Grote Vragen des Levens na te denken, weet ze vooral dat ze het ook allemaal niet zo weet. Daarom houdt ze het zo dicht mogelijk bij zichzelf: stapje voor stapje steeds wat bewustere keuzes. Het liefst met een lach, en helemaal mooi als daar nog wat slechte woordgrappen aan te pas komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top