skip to Main Content

Circulaire bouwmarkt Buurman zoekt een winkelmanager!

Circulaire Bouwmarkt Buurman Zoekt Een Winkelmanager!

Ben jij ondernemend, houd je van bouwhetzelven, kun je leidinggeven én ben je opzoek naar een fulltime functie? Dan is deze vacature misschien wat voor jou!

Buurman is een Rotterdamse bouwmarkt voor professionals en consumenten, maar tegelijkertijd ook een afvalverwerker van bouwbedrijven, musea/kunstinstellingen, festivals en andere organisaties. Restmateriaal dat nog goed bruikbaar is, is te koop in de schappen van Buurmans winkel. Van sloophout tot electrakabel, voor iedere creatieveling of handige doe-het-zelver wat wils. Kortom, scherp geprijsd tweedehands materiaal met een verhaal.

Dit betekent:

  • Je geeft leiding aan de locatie van Buurman in Rotterdam, de werkplaats en winkel voor hergebruik van bouwmaterialen. De focus ligt daarbij vooral op het beheren van de winkel.
  • Je draagt zorg voor een optimale samenwerking en afstemming met de begeleiders van de cursussen en andere medewerkers en je begeleidt stagiaires.
  • Je bent eindverantwoordelijk voor het netjes en aantrekkelijk houden van de winkel, verkoop op locatie, verwerken van ingekomen materialen en het beheren van de online verkoopkanalen.
  • Je houdt je enthousiast bezig met de ontwikkeling van de winkel en de verkoopmogelijkheden, zoals nieuwe samenwerkingspartners in de stad of een bepaald type materiaal dat vrij is gekomen.

Profiel:

  • Ervaring met het aansturen van een klein team (4 mensen)
  • Klantvriendelijk en ervaring met verkoop (retail of groothandel)
  • Assertief en ondernemend
  • Zelfstandig werkend en gestructureerd.
  • Ervaring en kennis van bouwmaterialen is een pré

We bieden jou:
Een inspirerende omgeving met jonge ondernemers in de maak-sector. Een rol in een fris concept dat zich richt op hergebruik van materialen. We ondersteunen je met veel ervaring en een flink netwerk, en geven je de kans om de winkel verder uit te bouwen. Daarnaast is er ruimte om jezelf te ontwikkelen en ervaring op te doen. Een fulltime job met een passend salaris. Inlichtingen over deze functie en zijn te verkrijgen via  info@buurman.in, of loop eens binnen in de winkel.
Start per: 1 februari 2017.  Sollicitaties in week 3 van januari 2017.

Richa van Zoelen

Richa (@groenedingen010) dartelt wat rond in Rotterdam, waar ze een master Global Business & Sustainability deed. Ze zoekt naar manieren om dat dartelen zo groen en bewust mogelijk te doen. Alhoewel ze het heerlijk vindt om over Grote Vragen des Levens na te denken, weet ze vooral dat ze het ook allemaal niet zo weet. Daarom houdt ze het zo dicht mogelijk bij zichzelf: stapje voor stapje steeds wat bewustere keuzes. Het liefst met een lach, en helemaal mooi als daar nog wat slechte woordgrappen aan te pas komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top