skip to Main Content

Hoe wil jij je in je toekomstige baan inzetten voor een duurzamere wereld?!

Kom op 9 februari naar het Sustainability Career Event 2017 en krijg de kans om met meer dan 25 bedrijven en organisaties kennis te maken!

Tijdens de Career Fair krijg je een kijkje in de keuken van organisaties die op zoek zijn naar studenten en young professionals zoals jij! Wil je naast een vlotte babbel voeren ook meteen laten zien wat jij in huis hebt? Denk dan tijdens een van de workshops mee met actuele vraagstukken van vooraanstaande organisaties!

sustainability career event morgenWanneer: 9 februari 2017

Waar: Campus Uithof Utrecht

Wat:

  • Talkshow & Dopper Foundation Area
    11:00 – 13:35 uur
  • Workshops
    14:00 – 15:15 of 15:30 – 16:45 (wees snel, bijna vol!)
  • Career Fair
    14:00 – 17:00 uur

 

 

Alanya den Boer

Alanya den Boer is master student Applied Communication Science, specialization Health and Society aan Wageningen University. Binnen deze richting focust ze zich op de relatie tussen klimaatverandering en gezondheid en deed een stage op dit gebied in Californië. Ze is altijd op zoek naar manieren om haar eigen leefstijl te verduurzamen en tegelijkertijd anderen te inspireren. De toekomst van de mensheid ligt in de handen van de generaties die nu leven, laten we ons dat realiseren en er iets mee doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top