skip to Main Content

Gezocht: Rankers voor de SustainaBul 2017!

Gezocht: Rankers Voor De SustainaBul 2017!

sustainabul logoLocatie: Utrecht/landelijk
Dienstverband: tijdelijk
Opleidingsniveau: HBO/WO
Uren per week: <4
Reageren voor 12-2-2017

Studenten gezocht om duurzaamheid van hogescholen en universiteiten te ranken!

Studenten voor Morgen, het landelijke studentennetwerk voor een duurzame toekomst, gaat in februari van start met de SustainaBul 2017. In dit project onderzoeken we hoe duurzaam de Nederlandse hoger onderwijsinstellingen zijn. Ben jij ook benieuwd hoe jouw universiteit of hogeschool scoort op het gebied van duurzaamheid? Meld je dan aan als ranker!

Als ranker ben jij diegene die de universiteiten en hogescholen gaat beoordelen. Dat doe je met de antwoorden die zij hebben gegeven op een vragenlijst. Je bekijkt de antwoorden, plaatst opmerkingen ter verbetering en kent een score toe. Je feedback wordt teruggestuurd naar de universiteiten en hogescholen, die daar vervolgens aan de slag kunnen en daarna een definitieve versie opsturen.

De onderwijsinstellingen hebben tot 14 april de tijd de online vragenlijst in te vullen. Het ranken zal daarom plaatsvinden vanaf midden maart tot eind april. De uitslag wordt bekend gemaakt op de Nationale Dag van Duurzaamheid in het Hoger Onderwijs op 19 mei 2017. Alle rankers zijn van harte uitgenodigd voor de officiële SustainaBul-uitreiking en het gelijktijdig georganiseerde symposium met bekende sprekers en workshops over samenwerking tussen hoger onderwijs, overheid en het bedrijfsleven.

Let op: we zoeken meerdere studenten omdat we meerdere universiteiten en hogescholen gaan ranken!

Wij zoeken studenten:

 • met een zelfstandige werkhouding
 • met een kritische onderzoekshouding
 • die affiniteit hebben met duurzaamheid, ongeacht opleidingsachtergrond
 • die in staat zijn om nauwkeurig te werken
 • die de Nederlandse taal goed beheersen
 • die in totaal 5 à 6 dagen beschikbaar zijn in de periode maart, april en mei (dit komt dus neer op 1 dag per 2 weken)

logo studenten voor morgenWij bieden:

 • een training om het ranken onder de knie te krijgen
 • begeleiding vanuit Morgen
 • inzicht in het doen van onderzoek naar duurzaamheid
 • de mogelijkheid om een belangrijke impact te hebben op duurzaamheid van onderwijsinstellingen
 • de kans om te bouwen aan je netwerk op het gebied van duurzaamheid
 • een interessante functie waarbij je je eigen tijd kan indelen
 • een reiskostenvergoeding

Ben je geïnteresseerd? Mail dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk 12 februari een korte motivatie met je CV naar sustainabul [apenstaartje] studentenvoormorgen.nl. De oriëntatiebijeenkomst zal plaatsvinden op 25 februari.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top