skip to Main Content

Vacature: Kickstarters gezocht voor Kickstart Your Social Impact

Vacature: Kickstarters Gezocht Voor Kickstart Your Social Impact

Jij kunt jouw dromen over een duurzamere wereld in de praktijk brengen binnen een grote organisatie. Bij Kickstart your Social Impact is dat mogelijk. Samen met een team en onder begeleiding van trainers, een teamcoach en een loopbaancoach kun jij je ontwikkelen tot duurzame professional!

Elk kwartaal start er een Kickstart-traject met nieuwe vraagstukken. In het voorjaar van 2017 gaan we weer van start met nieuwe opdrachten. Wil je ook aan de slag met een uitdagend vraagstuk en een kickstart aan je carrière geven? Bekijk hier de projecten en schrijf je in als Kickstarter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top