skip to Main Content

Vacature: Tijger voor de Oceaan gezocht

Vacature: Tijger Voor De Oceaan Gezocht

Vacature: Growth Manager

Eindhoven | Parttime (overdag) | HBO | Universiteit

Ben jij hét talent dat we zoeken ter versterking van het Searious Business team?

Gaat de plastic soep je aan het hart? Weet jij als geen ander een innovatief idee te vertalen naar behoeften van bedrijven? Is circulaire economie een manier van werken die je aanspreekt? Dan is dit de ideale functie voor jou! Searious Business is op zoek naar een commerciële tijger die 16-24 uur per week flexibel inzetbaar is.

Beschrijving

Organisatie
Searious Business is een hands-on ‘Social Enterprise’, gericht op het voorkomen van plastic vervuiling in de oceaan. Searious Business wil echt impact hebben en werkt daarom altijd samen met bedrijven. Met innovatieve bedrijfsoplossingen wil ze het verschil maken. Dit betekent gebruik maken van de nieuwste inzichten en technieken in het recyclen en herontwerpen van plastic producten en bedrijfsprocessen. Dat is werk maken van circulaire economie. De kernwaarden van Searious Business zijn ‘creatief, ‘eigenzinnig’, ‘ondernemend’ en ‘gericht op samenwerking’. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat je wordt geraakt door wat je doet – als ‘gamechanger’ heeft Searious Business juist die bevlogenheid en enthousiasme nodig.

Functie
Jij zorgt ervoor dat Searious Business nog verder kan groeien! Je bent een goede communicator en bent goed in het leggen van marktverbindingen. Je bent verantwoordelijk voor een deel van de contacten met belanghebbenden en zal met name veel bedrijven bezoeken. Belangrijke taken daarbij zijn het doorlichten van bedrijven op hun plastic verspilling (aan de hand van de Plastic Scan), adviseren over hun bijdrage als lid van een Plastic Coöperatie, het bespreken van verdere vervolgstappen gezamenlijk met anderen, en het mee vormgeven van samenwerkingsverbanden. In jouw rol is het – naast aansluiting op onze kernwaarden – ook erg belangrijk dat je flexibel en enthousiast bent en het leuk vindt om een proactieve rol te hebben naar klanten en een reeks aan samenwerkingspartners.

Beschikbaarheid
Je bent 16-24 uur per week beschikbaar. Je bent beschikbaar voor regelmatig overleg in Eindhoven, maar bent verder flexibel in locatie en werktijden.

Aanbod:
– Betrokkenheid bij baandoorbrekende initiatieven in de circulaire economie;
– Ervaring binnen een sociaal-bewust en groeiend bedrijf;
– Een leuke, informele werksfeer bij een dynamische organisatie;
– Voldoening uit werk dat er écht toe doet.

De functie-eisen:
– Je hebt aantoonbare ervaring met een commerciële functie binnen het bedrijfsleven;
– Je hebt een opleiding afgerond in de richting bedrijfskunde, economie, milieukunde, duurzaamheid of vergelijkbaar;
– Je hebt aantoonbare affiniteit met de sociale missie: ‘een schone en levende oceaan’;
– Je woont in Eindhoven of omgeving;
– Je herkent je in deze eigenschappen: betrouwbaarheid, representativiteit, doorzettingsvermogen, resultaatgerichtheid, zelfstandigheid en flexibiliteit;
– Je legt de lat telkens een stukje hoger, daagt jezelf uit de ambitie en onze visie waar te maken;
– Je kunt echt overal een verkoopbaar verhaal van maken, je hebt een ‘can-do’ attitude en draagt een positief steentje bij aan het functioneren van Searious Business en het realiseren van onze sociale missie;
– Je bent 16-24 uur per week beschikbaar.

Ben jij de doorzetter die wij zoeken? Reageer dan direct via een mail naar connect@seariousbusiness.com !

Uiterlijke reactiedatum: 6 maart 2017

Vervolggesprekken worden ingepland op 13 en 15 maart 2017

Richa van Zoelen

Richa (@groenedingen010) dartelt wat rond in Rotterdam, waar ze een master Global Business & Sustainability deed. Ze zoekt naar manieren om dat dartelen zo groen en bewust mogelijk te doen. Alhoewel ze het heerlijk vindt om over Grote Vragen des Levens na te denken, weet ze vooral dat ze het ook allemaal niet zo weet. Daarom houdt ze het zo dicht mogelijk bij zichzelf: stapje voor stapje steeds wat bewustere keuzes. Het liefst met een lach, en helemaal mooi als daar nog wat slechte woordgrappen aan te pas komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top