skip to Main Content

Vacature: Studenten voor Morgen zoekt bestuur 2017/2018

logo studenten voor morgen

Morgen zoekt nieuw bestuur!

Studenten voor Morgen, hét landelijke studentennetwerk voor een duurzame toekomst, is op zoek naar een nieuw bestuur. Ben jij een ondernemende teamplayer met een passie voor duurzaamheid en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Word dan bestuurslid bij Morgen!

Wij zijn op zoek naar (klik op de functie voor meer informatie!):

Als bestuur van Morgen ben je verantwoordelijk voor het functioneren van de organisatie en alles wat daar bij komt kijken. Je ontwikkelt het beleid en voert het uit. Je onderhoudt contact met het netwerk van Morgen en ontmoet daarom veel studenten en professionele partners. Morgen heeft veel toffe projecten en organiseert regelmatig evenementen, die je als bestuur in goede banen leidt. Bovendien ben je de spil in het web van 30 lidorganisaties: je vertegenwoordigt daarmee een grote groep studenten die zich, net als jij, willen inzetten voor een betere toekomst!

 

Wie zoeken wij?

 • Je bent een actieve student in het hoger onderwijs (HBO of WO)
 • Je bent communicatief sterk en onderhoudt makkelijk relaties
 • Je bent een aanpakker, een teamplayer en hebt een proactieve houding
 • Je hebt een brede interesse in duurzame ontwikkeling
 • Je bent vanaf juli 2017 een jaar lang minimaal 16 uur per week beschikbaar (als voorzitter 24 uur)

 

Wat krijg jij er voor terug?

 • Een groot netwerk van studenten en professionals
 • Samenwerking met enthousiaste studenten door het hele land
 • Ontwikkeling op persoonlijk en professioneel gebied
 • Een flexibele functie met veel vrijheid en de ruimte om je eigen doelen na te streven
 • Een onvergetelijk jaar waarin je nieuwe vrienden ontmoet, jezelf nog beter leert kennen en de kans krijgt om je idealen in praktijk te brengen
 • Een bestuursvergoeding van 200 euro per maand (als voorzitter 300 euro)

 

Interesse?

Lijkt het jou leuk om bestuurslid van Morgen te worden? Stuur dan uiterlijk 20 april je motivatiebrief, CV en minimaal één referentie (naam en telefoonnummer) naar sollicitatie [apenstaartje] studentenvoormorgen.nl. In je brief mag je ingaan op de specifieke functie die jij voor ogen hebt, maar dit is geen vereiste.

 

Wat is Morgen?

Wij zijn Morgen: het landelijk studentennetwerk voor een duurzame toekomst. We zetten ons in voor bewustwording van studenten en voor verduurzaming van hogescholen en universiteiten. In deze missie staan we niet alleen: samen met onze lidverenigingen, studenten en vrijwilligers kijken we verder dan vandaag.  Duurzame ontwikkeling gaat over het hier en nu, met oog voor daar en morgen.

 

Wat doet Morgen?

Met verschillende landelijke projecten werken we aan ons doel. Zo organiseren we tijdens de introductieweken de Duurzame Introductie Stunt: een wedstrijd waarbij studentenverenigingen tijdens de introductie met elkaar de strijd aan gaan om de leukste duurzame stunt neer te zetten. Ook verbinden we studenten aan werkgevers op het Sustainability Career Event , zijn we politiek actief met het Verdrag Duurzaamheid in het Onderwijs, en presenteren we ieder jaar de ranking van universiteiten en hogescholen op het gebied van duurzaamheid: de SustainaBul. Daarnaast is er altijd de mogelijkheid om nieuwe projecten te starten; zo hebben wij afgelopen jaar de Jonge Klimaat Beweging opgezet, en de European Green Office Summit georganiseerd mede dankzij andere organisaties. Kijk voor een overzicht van al onze evenementen en projecten op onze website.

 

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op www.studentenvoormorgen.nl, like ons op Facebook of volg ons op Twitter! Bekijk hier de vacature online.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top