skip to Main Content

Vacature: Studenten voor Morgen zoekt projectcoördinator Duurzame Introductie Stunt

Vacature: Studenten Voor Morgen Zoekt Projectcoördinator Duurzame Introductie Stunt


Projectcoördinator Duurzame Introductie Stunt 2017 (10-12u)

Landelijk studentennetwerk Studenten voor Morgen is op zoek naar de ideale projectcoördinator voor dé wedstrijd tussen Nederlandse studentenorganisaties en introweek commissies, om de meest duurzame introductiestunt! Ben jij ondernemend, gedreven om het studentenleven te verduurzamen en ben je klaar voor een echte uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de DIS

duurzame introductie stunt DISDe DIS vindt plaats in de introductieweken in augustus en september. Dan maken duizenden studenten voor het eerst kennis met het studentenleven. Deze weken zitten vol activiteiten en feesten waar duurzaamheid eenvoudig een plek in kan krijgen. Daarom dagen wij alle studentenorganisaties én intro-weken uit om mee te doen aan de DIS en daar hebben we jouw hulp bij nodig!

 


studenten voor morgenOver Morgen

De DIS is een initiatief van Studenten voor Morgen. Morgen is zowel een netwerk van loale studentenorganisaties als een landelijke vrijwilligersorganisatie. Met studenten uit heel Nederland werken we aan het informeren van andere studenten rondom duurzaamheid en het organiseren van projecten op dit gebied. Ook zetten we ons in voor het verduurzamen van hogescholen en universiteiten.

 

Wij zoeken iemand met:

– Passie voor duurzaamheid

– Goede sociale en communicatieve vaardigheden

– Goede Nederlandse en Engelse taalvaardigheid

– Bij voorkeur enige ervaring met het organiseren van grote projecten

– Beschikbaarheid voor 10 tot 12 uur per week gedurende 5 maanden (mei t/m september)

 

Wat we bieden:

– Uitstekende, relevante werkervaring in projectmanagement voor op je CV

– Ontwikkeling van je organisatorische en leidinggevende vaardigheden

– Een netwerk dat zowel uit professionele contacten als uit studenten bestaat

– Een plek waarin je eigen initiatief en creativiteit kwijt kan

– Een vrijwilligersvergoeding van €100 euro per maand

– De mogelijkheid het studentenleven te verduurzamen

– Een flexibel in te richten werkweek

 

Interesse?

Je kunt vóór 14 april reageren door je motivatiebrief en CV te sturen naar dis@studentenvoormorgen.nl onder vermelding van Projectcoödinator DIS. Gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 17 april. Per mei zal de functie ingaan. Heb je nog vragen? Kijk voor meer informatie over de DIS op www.studentenvoormorgen.nl of neem contact op met Nikki Schuurmans, bestuurslid studentennetwerk bij Morgen, via studentennetwerk@studentenvoormorgen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top