skip to Main Content

Vacature: stage bij De Groene Zaak

De groene zaakDe Groene Zaak is hét Nederlandse platform van koplopers in duurzame ondernemen. Ruim tweehonderd grote bedrijven, MKB-ers en startups maken zich gezamenlijk hard voor een zo snel mogelijke verduurzaming van de economie: de economie van morgen, vandaag! We ontwikkelen programma’s en projecten om duurzame doorbraken in het bedrijfsleven te realiseren. We werken met politici en beleidsmakers om te zorgen dat duurzaam ondernemen loont. We werken daarbij samen met zusterorganisatie Het Groene Brein, een uniek netwerk van ruim honderd wetenschappers dat actief is op het snijvlak van business en verduurzaming.

Om bij te dragen aan deze missie zoeken wij per direct:

Stagiair(e) Business & Politics

Ben jij een enthousiaste talentvolle student met passie voor duurzame business, die ervaring op wil doen in de frontlinie van de transitie naar een duurzame economie? Dan ben je bij ons welkom!

Taken zijn met name gericht op het onderwerp Circulaire Economie, het zoeken naar en schrijven van Circulaire Best Practices, en het organiseren van bijeenkomsten en evenementen.

We zoeken een student die de actualiteiten op het gebied van duurzame economie en innovatie op de voet volgt en goed met diverse sociale media overweg kan. We bieden een zeer flexibele leeromgeving, waar ruimte is voor eigen invulling en initiatief. Verwacht geen traditionele kantoorstage: we werken in een klein team op diverse locaties in de Randstad. Zelfstandigheid en pro-activiteit is daarom belangrijk.

Taken

  •   Schrijven van Circulaire Best Practices
  •   Ondersteuning in communicatie (sociale media, nieuwsbrief, opiniestukken etc)
  •   Organisatie van events/bijeenkomsten
  •   Meedenken over de programmering van onze Politics en Business activiteiten

Profiel

  •   HBO/WO student (ingeschreven bij een opleiding of universiteit)
  •   Kennis en affiniteit met duurzaamheid, ondernemen en innovatie
  •   Zelfstandig, ondernemend, pro-actief, gestructureerd, spontaan en communicatief sterk (zowel in   schrift als verbaal)
  • Politieke kennis of ervaring is een pré

Er is een stagevergoeding beschikbaar.

Geïnteresseerd?
Mail vóór 3 april je sollicitatie met daarin een heldere korte motivatie met CV naar ise.van.den.hoogen@degroenezaak.com. Voor vragen met betrekking tot de procedure kun je je wenden tot Ghilaine Broer-Peeters, officemanagement, tel 070-392 66 57. Meer informatie: www.degroenezaak.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top