skip to Main Content

Vacature projectmedewerker Innovatief Festival

Vacature bij Werken Aan De Toekomst (WADT). WADT biedt afgestudeerden een platform waar zij projecten kunnen organiseren die zij belangrijk, leuk of leerzaam vinden. Zo kunnen zij het CV aanvullen met relevante werkervaring, hun netwerk uitbreiden en zichzelf ontwikkelen. Dit vormt een goede voorbereiding op hun nieuwe baan en tegelijkertijd dragen zij positief bij aan de samenleving!

vacature innovatief festival Logo Utrecht NatuurlijkOver het project

In samenwerking met Utrecht Natuurlijk willen wij een festival organiseren waarbij duurzaamheid centraal staat. Festivals vormen DE plek waar innovatieve en duurzame oplossingen in de praktijk getest kunnen worden om later “in het echte leven” ingevoerd te kunnen worden. We willen door middel van een festival laten zien hoe duurzame experimenten later een plek kunnen krijgen in het dagelijkse leven. Denk hierbij aan thema’s rond energie, afval, water verbruik en duurzaam eten.

We zoeken mensen die zich kunnen vinden in duurzaamheid en die het een uitdaging vinden om in dit kader een festival op te zetten. Je gaat in een team aan de slag om het project succesvol af te ronden en maakt daarbij kennis met de verschillende facetten van het organiseren van een festival. Als dit je aanspreekt en je niet bang bent voor een uitdaging, neem dan contact met ons op!

Wij vragen:

 • Affiniteit met duurzaamheid.
 • Enthousiasme.
 • Inventiviteit.
 • Organisatietalent.
 • Geen angst om in gesprek te gaan.
 • Overtuigingskracht.
 • Projectmatig denken.
 • Zelfstandigheid.
 • Beschikbaarheid van 4 uur per week.

Wij bieden:

 • Begeleiding in de vorm van een procesbegeleider.
 • Workshops om er achter te komen welke kant je op wilt na je afstuderen.
 • Netwerk/Brainstormborrels waar je met andere medewerkers van WADT contact kan leggen.
 • Werkervaring voor op je CV.
 • Een profiel op de website met een professionele profielfoto.
 • Zelfstandig, uitdagend en afwisselend werk in een enthousiast team.

Heb je vragen over de vacature of wil je reageren? Mail dan een korte motivatie en CV naar info@werkenaandetoekomst.nl t.a.v. Ying Wai Cheung! Wij zien je reactie graag tegemoet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top