skip to Main Content

Bestuurslid Nikki over haar functie (Studentennetwerk)

Bestuurslid Nikki Over Haar Functie (Studentennetwerk)

Als bestuurslid Studentennetwerk is je voornaamste taak het contact onderhouden met alle leden. Morgen heeft nu 32 verschillende lidverenigingen verspreid over het hele land. Afgelopen jaar was ik verantwoordelijk voor het ondersteunen en versterken van dit netwerk. Af en toe spreek je de verenigingen per mail, Skype of telefoon om van elkaar op de hoogte te blijven. Hierdoor bouw je een groot en divers netwerk op en ontmoet je veel studenten die net als jij geïnteresseerd zijn in duurzaamheid.

Je hebt als bestuurslid Studentennetwerk daarnaast ook de ruimte om een bijdrage te leveren aan andere projecten. Zo heb ik dit jaar samen met een aantal van mijn bestuursgenoten de Duurzame Introductie Stunt georganiseerd. Hierbij kom je opnieuw veel in contact met andere verenigingen maar ook met besturen van introductieweken en projectpartners als UMEF en Gemeente Duurzame Ontwikkeling. Het is superleuk om als bestuur dit soort inspirerende projecten en evenementen neer te zetten!

Je kunt je tijd voor dit bestuur erg flexibel indelen. Vaak bepaal je zelf wanneer je afspraken hebt en wanneer je tijd besteedt aan het bestuur. Uiteraard heb je ook vaste afspraken zoals de wekelijkse bestuursvergadering waarbij je met het hele bestuur samen komt om de week te bespreken en elkaar een update te geven.

Afgelopen jaar is een intensief jaar geweest waarbij ik niet alleen veel geleerd heb, maar ook veel voldoening uit heb gehaald. Voor dit jaar had ik nog weinig ervaring met dit soort projecten maar je merkt al snel dat dit steeds meer als vanzelf gaat. Al met al is het een mooi jaar geweest waarbij ik veel waardevolle contacten en ervaringen heb opgedaan. Ben jij op zoek naar een veelzijdige en sociale functie, dan zou jij ons nieuwe bestuurslid Studentennetwerk kunnen zijn! Ben je enthousiast over Morgen, maar weet je nog niet voor welke functie jij geknipt bent? Bekijk dan de algemene vacature!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top