skip to Main Content

Bestuurslid Luna over haar functie (Hoger Onderwijs)

Bestuurslid Luna Over Haar Functie (Hoger Onderwijs)
 “Als bestuurslid hoger onderwijs onderhoud je het contact met de universiteit en hogescholen, coördineer je de SustainaBul én organiseer je samen met andere partijen de NDDHO. Een diverse en superleerzame functie!”

Als bestuurslid Hoger Onderwijs werk je hoofdzakelijk aan twee van de grootste projecten van Morgen, de SustainaBul en de Nationale Dag voor Duurzaamheid in het Hoger Onderwijs (NDDHO). De SustainaBul is de jaarlijkse ranking van universiteiten en hogescholen op gebied van duurzaamheid, dit jaar voor de zesde keer gehouden. Je onderhoudt contact met de hoger onderwijsinstellingen en werkt samen met de projectcoördinator aan het verbeteren van de SustainaBul-vragenlijst en het uitvoeren van de ranking met een team van studenten. De uitslag van de SustainaBul wordt feestelijk bekendgemaakt op de NDDHO, een symposium met een interessant programma bestaande uit o.a. keynote sprekers en workshops. Dit symposium organiseer je samen met een aantal andere partijen zoals SURFsara en Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland. Erg leerzaam om met hen aan tafel te zitten! Mijn taak was vooral het regelen van de de locatie en het organiseren van workshops, de informatiemarkt, en de presentaties over de SustainaBul.

Naast deze taken heb ik mij afgelopen zomer bezig gehouden met de Duurzame Introductie Stunt (DIS). Hiervoor hebben we door het hele land gereisd om langs te gaan bij introductiestunts en -weken en hebben we een afterparty met de prijsuitreiking georganiseerd. Op dit moment ben ik samen met Nikki (bestuurslid Studentennetwerk) weer bezig de DIS op te starten voor komende zomer! Kortom, ik heb me geen moment verveeld, heb een superleuke tijd gehad en heb nog veel leuke dingen op de planning staan!

Enthousiast geworden? Lees de algemene vacature of de vacature voor bestuurslid Hoger Onderwijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top