skip to Main Content

Stagiair(e) Sustainalize gezocht

Stagiair(e) Sustainalize Gezocht

Sustainalize is per direct op zoek naar een nieuwe stagiair(e)! Kom jij ons team versterken?

Sustainalize is een adviesbureau op het gebied van MVO en duurzaamheid. Wij helpen organisaties met het meetbaar maken van MVO en niet-financiële prestaties: van strategie tot de uiteindelijke rapportage, met de eerste stappen tot de volledige strategische verankering, sturing en beheersing. Wij zijn een jong groeiend team van 16 consultants en op zoek naar ambitieuze stagiairs. Een stage bij ons duurt 4-6 maanden voor 32-40 uur p/week. Je krijgt een stagevergoeding en de altijd lekkere (vega-)lunch is gratis!

Tijdens de stage neem je een kijkje in de duurzaamheidspraktijk. Je maakt kennis met verschillende projecten en klanten en ondersteunt onze consultants waar je kan. Ben jij analytisch sterk, kan je snel schakelen en klantgericht werken? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar info@sustainalize.nl.

Meer weten? Check https://www.sustainalize.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top