skip to Main Content

Groentetas zoekt bestuur!

Groentetas Zoekt Bestuur!

Kom bij het bestuur!

** Vorm jij samen met vier anderen het Groentetas bestuur van 2017-2018? **
Heb jij een passie voor duurzaamheid? Heb jij een voorliefde voor groenten? Bruis jij daarnaast van energie en goede ideeën?
– Zet je een jaar lang (e.v.t. half jaar) actief in voor ons duurzame initiatief!
– Doe werkervaring op in een groeiende non-profit
– Werk in een enthousiast team
– Per september voor zo’n acht uur in de week, op flexibele tijden. Incl. kraamdiensten en vergaderingen.
– Op vrijwillige basis, maar met een groenten bonus
– Non-natives are welcome, as long as you understand some Dutch!
– Reageren op een specifieke functie kan, maar we kijken graag samen naar welke functie bij je past en wat nog nodig is om een leuk bestuur te krijgen!
– Stuur je motivatiebrief naar info.groentetas@gmail.com
– Reageer voor 1 juni, daarna beginnen de sollicitatie gesprekken.

Penningmeester

Heb jij een verantwoordelijkheidsgevoel? De penningmeester is verantwoordelijk voor alle financiële aangelegenheden. Zoals het bijhouden van de boekhouding, rekening en de kas en het opstellen van facturen.

PR Coördinator en Activiteiten

Ben jij creatief en weet jij onze potentiële klanten te bereiken? De pr-coördinator is verantwoordelijk voor de bekendheid van de Groentetas en het contact met externe partijen. Zo ontwerp en verspreid je promotiemateriaal (posters, filmpjes, foto’s, advertenties), benader je actief partijen voor samenwerking en zorg je voor een mooie website en actieve facebook pagina. Daarnaast zorg je ook voor de nieuwsbrieven.

Educatie en Groenten

Als receptenmaker ben je verantwoordelijk voor het contact met de leverancier en de inhoud van de Groentetas, het informeren van de klanten over de ingrediënten en de klanten voorzien van recepten. Als hoofd educatie zorg je tevens dat klanten wat leren van de Groentetas, je zorgt dat er genoeg acties ondernomen worden om mensen te bereiken, te informeren en inspireren. Je geeft en regelt college praatjes, daarnaast organiseer je lezingen en workshops voor klanten en externen.

Voorzitter & Vrijwilligers coördinator

Ben jij een leider en kan jij zowel vrijwilligers als teamleden motiveren? Als voorzitter houd jij het overzicht van alles wat gedaan moet worden en waar iedereen mee bezig is. Je zorgt vervolgens dat actiepunten niet worden vergeten en dat iedereen zijn taak uitvoert. Je bent de spin in het web die iedereen enthousiast houdt. Daarnaast ben je als vrijwilligerscoördinator verantwoordelijk voor het rooster en het contact met de vrijwilligers, en het werven van vrijwilligers. Je organiseert vrijwilligersactiviteiten en je zorgt dat de kraamdiensten feilloos verlopen, en lost de problemen direct op.

Secretaris

Als secretaris ben je verantwoordelijk voor de leden en bestellingen administratie en het contact met verenigingen. Je draagt de grootste verantwoordelijkheid en komt je afspraken altijd na. Je bent geduldig, klantvriendelijk en doet je taken secuur. Tijdens vergaderingen maak je heldere notulen.

paprika's

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top