skip to Main Content

Duurzaam idee of initiatief? Doe mee met Duurzame Dinsdag!

Duurzaam Idee Of Initiatief? Doe Mee Met Duurzame Dinsdag!

De eerste dinsdag van september 2017 is alweer de 19e ‘Duurzame Dinsdag’. Een bijzondere dag waarop duurzame ideeën en initiatieven een podium krijgen in politiek Den Haag. Het kabinet neemt de duurzame dinsdag-koffer in ontvangst met honderden duurzame ideeën en initiatieven uit onze samenleving. De meest duurzame, innoverende en onderscheidende ideeën en initiatieven maken kans op prijzen.

Waarom Duurzame Dinsdag?
Duurzame Dinsdag heeft als doel het kabinet te stimuleren duurzame ideeën en initiatieven te faciliteren en initiatiefnemers de mogelijkheid te geven om via deze weg het initiatief of idee een impuls te geven. Zo worden zowel de maatschappij als de politiek gestimuleerd om een bijdrage te leveren aan een duurzame samenleving.

 

Kijk snel op www.duurzamedinsdag.nl en dien jouw idee voor 15 juni in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top