skip to Main Content

Sungevity zoekt Public Relations Stagiair(e)

Sungevity Zoekt Public Relations Stagiair(e)

Ben jij iemand die graag schrijft en gemakkelijk inspirerende verhalen vertelt? Vind jij het leuk om het nieuws op de voet te volgen? Kun jij snel tussen taken schakelen om recente ontwikkelingen om te toveren tot een nieuwtje? En krijg jij goeie energie van werken in een mission driven organisatie?

Dan ben jij de Public Relations Stagiair(e) die Sungevity zoekt!

Als stagiair(e) werk je aan de uitvoering van PR-plannen die geïntegreerd zijn met een contentstrategie. Je schrijft inspirerende verhalen over onze klanten, medewerkers en zonnestroomontwikkelingen voor verschillende type media. Daarvoor werk je regelmatig samen met de oprichtster en vertegenwoordigster van het bedrijf. Op dagelijkse basis maak je deel uit van het marketingteam.

Waar zijn we precies naar op zoek?

We zijn op zoek naar iemand die graag uitvoerende taken op zich neemt  om een geïntegreerde PR- en contentstrategie tot een succes te maken. Je vindt het leuk om research te doen naar relevante thema’s en klimt vervolgens in de pen om hier artikelen over te schrijven en te versturen naar onze perscontacten. Bij Sungevity werken mensen vol inspirerende verhalen en ook onze enthousiaste klanten vertellen maar wat graag over hun duurzame acties. Het is jouw taak hier een journalist aan te koppelen. Van bellen krijg jij energie. Dat is mooi meegenoemen want een proactieve houding is belangrijk. Zo blijf je op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen en buiten het bedrijf. Tenslotte word je uitgedaagd om mee te denken over strategische PR-plannen, bijvoorbeeld over passende mediakanalen.

We hebben uiteraard toch een klein verlanglijstje

  • Sterke schrijfvaardigheden
  • Goede communicatie skills per telefoon en in persoon
  • Je werkt zelfstandig en hebt een proactieve werkhouding
  • Je gaat gestructureerd te werk en hebt ook een flexibele werkhouding
  • Achtergrond door studie of werkervaring in communicatie is een pre

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende stage in een jong, snelgroeiend marketingteam, waarmee je na werktijd gezellig kan borrelen (als je daar zin in hebt)
  • Werken in een enthousiaste en gedreven omgeving bij het leukste internationale zonnepanelen bedrijf in Nederland
  • Een parttime stageplek van minimaal 3 dagen in de week gedurende minimaal 5 maanden tegen vergoeding

Over de afdeling: Marketing

Het Marketing team is een wandelend ideeënbolwerk. We bedenken nieuwe buurtacties, brainstormen over andere duurzame pioniers en invloedrijke bedrijven met wie we kunnen samenwerken en zorgen ervoor dat we een top notch website en dito landingspages hebben. En dit alles met een lekkere klodder creatieve saus. Niet voor niets sluiten zij elke meeting af met de yell: goooo solar!

Waar ga je werken?

Sungevity Nederland is onderdeel van de Europese tak van Sungevity. Sungevity is een Amerikaans bedrijf dat zich richt op betaalbare zonnestroom voor consumenten. Als top-3-speler in Amerika hebben wij naam gemaakt met remote solar design: een simpel en tevens nauwkeurig concept om met hulp van satellietbeelden ontwerpen en berekeningen te maken voor de meest ideale opstelling van zonnepanelen. Sungevity heeft naast Sungevity Nederland ook een bedrijfstak in Duitsland en België. Samen bouwen we wereldwijd aan een groot Sunshine Network!

Sungevity hecht veel waarde aan haar maatschappelijke doelstellingen. Daarom nodigen wij mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt van harte uit om te solliciteren.

Solliciteer direct!

Sollicitaties worden behandeld op volgorde van binnenkomst.
Reageer dus zo snel mogelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top