skip to Main Content

Vacature: redactieleden gezocht!

Vacature: Redactieleden Gezocht!

Wij zijn op zoek naar nieuwe redactieleden! DuurzameStudent.nl staat voor een duurzame toekomst, voor iedereen. In de artikelen op onze website geven we onze kijk op sociale, economische én ecologische thema’s, en willen we tegelijkertijd studenten helpen bewuste keuzes te maken op het gebied van studie, carrière en levensstijl. Wil jij hieraan bijdragen? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?

DuurzameStudent.nl is hét online platform over duurzaamheid voor en door studenten. We zijn in 2008 opgericht door Studenten voor Morgen. Op dit moment bestaat ons vaste team uit 14 vrijwilligers die hun gedachten met jou delen over duurzaamheid in het studentenleven.

Wie zoeken wij?

Houd jij van schrijven en wil je de wereld verrijken met jouw kennis over duurzaamheid in de breedste zin van het woord? Heb je een technische, politieke of economische achtergrond of heb je de beste lifestyletips voor duurzame studenten? Dan zijn wij op zoek naar jou als nieuwe redacteur bij Duurzame Student! 

Of is schrijven niks voor jou, maar wil jij wel graag op een creatieve manier duurzaamheid onder de aandacht brengen bij studenten? Ook dan ben je van harte welkom! Wij zijn namelijk ook op zoek naar een vlogger/videomaker!

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een team van enthousiaste studenten en young professionals uit heel Nederland, met een hart voor duurzaamheid;
  • Een groeiend platform om jouw verhaal te delen;
  • Inhoudelijke feedback op jouw werk en de mogelijkheid om ervaring en kennis op te doen als online redacteur.

Wat vragen wij van jou?

  • Voor redacteuren: één artikel per maand, gedurende minstens een half jaar;
  • Aanwezigheid bij de redactievergadering (in Utrecht) die een paar keer per jaar plaatsvindt;
  • Een beetje geduld – we zijn een groep vrijwilligers. Ambitieus, maar ook met andere activiteiten naast Duurzame Student, waardoor (helaas!) niet alles altijd even snel gaat.

Interesse? Meld je aan!

Stuur uiterlijk zondag 8 december een mail met jouw CV en een videoboodschap of kort artikel (maximaal 500 woorden) naar Vera Kurpershoek (hoofdredacteur@studentenvoormorgen.nl) en Malou Hessel (eindredacteur@studentenvoormorgen.nl).

Wil of kan je geen vaste redacteur worden, maar heb je wel een interessant verhaal te vertellen over duurzaamheid? Je kunt ook eenmalig een artikel bijdragen! Stuur ons een mail, dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top