skip to Main Content

Sustainability Career Event 2020: start jouw duurzame carrière op 6 februari!

Sustainability Career Event 2020: Start Jouw Duurzame Carrière Op 6 Februari!

Volg je passie en vind je duurzame droombaan tijdens het Sustainability Career Event van 2020. Klik hier en meld je kosteloos aan vóór 1 februari!

Door: Gloria Figaroa

Op 6 februari 2020 vindt het jaarlijkse Sustainability Career Event plaats. Dit is hét evenement waar jij als student en/of starter in contact kunt komen met bedrijven waar duurzaamheid en ondernemerschap centraal staan. Tijdens deze editie zijn er meer dan 25 bedrijven aanwezig die samen met jou het verschil willen gaan maken.

Wie? Jij, ja!

Specifieke voorkennis over duurzaamheid is niet nodig. De verandering naar een duurzame toekomst vergt namelijk gemotiveerde talenten van verschillende disciplines en achtergronden, en dat zien deze bedrijven ook in. Daarom is het Sustainability Career Event toegankelijk voor vrijwel iedere student en/of starter met een interesse in duurzaamheid. Het is de perfecte plek om te zoeken naar je volgende praktijkervaring, stage, of zelfs baan. En als kers op de taart is deelname aan het evenement ook nog helemaal gratis.

Dit wil je toch niet missen?

Dat het een interessant evenement is staat vast, maar het belooft ook nog eens interactieve dag te worden:

  • De dag begint met een opening met interessante sprekers die vanuit een persoonlijk oogpunt antwoord geven op de volgende vraag: “Is er een carrière voor jou waar duurzaamheid een belangrijke rol speelt?. Benieuwd naar de sprekers? Klik hier.
  • In de middag vindt de bedrijvenmarkt plaats: ga in gesprek met jouw potentiële werkgever! Welke van de meer dan 25 bedrijven lijkt jou interessant?
  • Verder praten? Bezoek workshops van de bedrijven tijdens het middagprogramma.
  • De dag sluiten we af met een gezellige borrel. Zien we je daar?

Wil jij niet meer alleen thuis het verschil maken, maar ook op de werkvloer? Kom dan 6 februari naar Utrecht Science Park, en vindt jouw toekomstige duurzaam georiënteerde werkgever!

Meld je hier kosteloos aan vóór 1 februari!

Niet te vergeten:

Tot 6 februari!

Gloria Figaroa

Gloria bevindt zich nu in de eindfase van haar studie International Business, en heeft tijdens haar uitwisseling in Brazilië haar grote passie gevonden: duurzaamheid. Door middel van haar specialisatie in Supply Chain Management heeft zij zich verdiept in onderwerpen als de circulaire economie, reversed-logistics, en closed-loop supply chains, maar ook in het dagelijkse leven is zij constant op zoek naar manieren waarop het beter kan. “I always wondered why somebody didn’t do something about that, then I realized I am somebody”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top