skip to Main Content

Tip: bedenk hoe je de natuur kan redden en win 10.000 euro met de INNO Student Challenge

Tip: Bedenk Hoe Je De Natuur Kan Redden En Win 10.000 Euro Met De INNO Student Challenge

Gaat jouw hart sneller kloppen van duurzaamheid en natuurbescherming? Heb jij een innovatief idee op het gebied van natuurbescherming en kan je niet wachten om hiermee aan de slag te gaan? Goed nieuws, want dat kan! Meld je hier aan voor de INNO Student Challenge, doe dit wel voor de deadline van 23 februari!

Wat is het?

De INNO Student Challenge wordt georganiseerd door het Wereld Natuur Fonds. Met de challenge moedigen ze studenten en recent afgestudeerden aan om met een innovatief idee te komen op het gebied van natuurbescherming. Dus heb jij een goed idee over hoe: 

  • Stroperij kan worden tegengegaan?
  • De plastic problematiek kan worden aangepakt?
  • Eten duurzamer geproduceerd kan worden?
  • Of een ander super goed idee om de natuur te beschermen?

Doe dan mee aan de challenge! De beste drie ideeën winnen elk 10.000 euro en professionele coachingsessies om hun idee te realiseren.

Dit is hoe de challenge werkt!

Je kunt alleen of als team deelnemen. Lever je idee in via het eenvoudige aanvraagformulier op de website. Behoort jouw idee tot de tien beste ideeën? Dan sta je in de finale en maak je kans op die € 10.000, – en professionele coachingsessies, waarmee jij je idee tot een succes kan maken! 

Let op: lever je aanvraag in vóór de deadline van 23 februari 2020.

Voor meer informatie over de challenge, kijk op de website https://www.wwf.nl/wat-we-doen/actueel/inno-fonds/inno-student-challenge-nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top