skip to Main Content

Dit was de tiende editie van het Sustainability Career Event

Dit Was De Tiende Editie Van Het Sustainability Career Event

In het huidige werkklimaat is er voor veel studenten weinig zekerheid, zeker nu het coronavirus onze economie in haar greep houdt. De kans dat je direct na je studie een goedbetaalde baan vindt is klein, maar de kans dat het bij een werkgever zal zijn die verantwoord omgaat met duurzaamheid is nog kleiner. Gelukkig organiseren Sustainable  Motion en Studenten voor Morgen elk jaar het Sustainability Career Event. Dit jaar was dit alweer voor de tiende keer, en ondanks de lockdown is er flink uitgepakt.

Door: Wisse Herder

Er was een indrukwekkende line-up aanwezig, met verscheidene bedrijven en organisaties die zowel de technische als de sociale kanten van duurzaamheid vertegenwoordigen. Denk hierbij aan energieleveranciers die groener worden of supermarkten als de Lidl die hun klanten een duurzaam scala aan producten proberen te bieden. Het is door de jaren heen al gelukt om meer dan 7000 studenten aan meer dan 170 bedrijven te koppelen, en ook dit jaar is het weer voorspoedig verlopen.

Niet alleen was er voor deelnemers een mogelijkheid om in contact te komen met allerlei verschillende werkgevers, ook werden er workshops gegeven waarbij deelnemers een kijkje achter de schermen van de bedrijven kregen.

Online

Waar het Sustainability Career Event voorheen altijd face to face plaatsvond, kon dat dit jaar uiteraard niet door corona. Aangezien het de tiende editie was konden ze zich hierdoor natuurlijk niet laten tegengehouden, en was het evenement daarom dit jaar online. 

Meer informatie over het Sustainability Career Event vind je op https://sustainabilitycareerevent.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top