skip to Main Content

Vega(n) hotspots in Den Haag

Vega(n) Hotspots In Den Haag

By: Anne Verschuren

Even lekker uit eten gaan met vrienden of een terrasje pakken is niet vreemd voor een student. Alleen op een duurzame manier uit eten gaan kan soms lastig zijn. Vooral als je de stad nog niet goed kent. Daarom heb ik alle vega(n) hotspots in Den Haag voor jou in dit artikel op een rijtje gezet.

1. Vegane Glorie

https://www.veganeglorie.com/

Als eerste vegane glorie. Vegane glorie kan je gezellig ontbijten, lunchen en avondeten, je kan ook gebruik maken van de take away waar je elke vrijdag en zaterdag eten kan komen afhalen. Vegane glorie is compleet vegan en ze proberen de maaltijden zo biologisch mogelijk te maken! Ze zitten op 15 minuten lopen van het centrum en 10 minuten lopen van het strand. Het is een leuk eettentje met een gezellige sfeer!

2. Foam

https://www.foamcatering.nl/

Bij Foam kan je elke dag lekker lunchen en ontbijten van 9:00 tot 16:00. Het ligt dicht bij het centrum. Ze geven daarnaast ook kookworkshops voor mensen die meer vegan willen gaan eten maar niet weten hoe. Deze workshops verdelen ze in meerdere categorieën bijvoorbeeld Italiaans, Libanees en Asian Street Food. De prijs van de workshops valt tussen de 65 en 95 euro. Je kan je opgeven voor deze workshops via hun website. Ze hebben ook nog eens een mooie tuin om in de zomer lekker buiten te zitten in de zon.

3. The Foodmaker

https://shops.foodmaker.be/nl/foodmaker-den-haag

The foodmaker is open van maandag tot vrijdag van 11:00 tot 16:00. Hier vind je geen kunstmatige smaakstoffen, bewaarmiddelen of mayonaise, maar wél gerechten bomvol groenten en gezonde voedingsstoffen. Ze hebben erg lekkere vegetrarische wraps, salades en desserts. Je kan ook bij ze bestellen via thuisbezorgd. Het ligt in het centrum dus makkelijk te bereiken met een ov. Ze bieden ook studentenkorting, nog voordeliger dus!

4. SLA

https://ilovesla.com/

Sla is een restaurant waar ze heerlijke salad bowls en vegetarische wraps hebben. Hun menu verandert elk seizoen. Ze proberen ook zoveel mogelijk ingrediënten van Nederlandse bodem te gebruiken in hun gerechten. Lekker duurzaam dus! 

5. Maoz Vegan

https://www.facebook.com/MaozVegan

Maoz vegan is een keten restaurant die ook een locatie heeft zitten in Den Haag. Ze maken heerlijke Libanese/Midden-Oosterse gerechten helemaal gespecialiseerd op wat jij wilt. Je mag namelijk zelf kiezen

welke ingrediënten je toevoegt aan het product dat je hebt besteld. Het is elke dag geopend van 12 tot 11 uur.

6. Mamma Mia

https://www.facebook.com/mammamiadenhaag.nl/

Voor de Italiaanse keuken lovers hebben we ook nog Mamma mia. Mamma mia is een Italiaans restaurant waar ze heerlijke organische pizza’s verkopen en ze hebben ook een vegan pizza in het menu! Het is restaurant is geopend van dinsdag tot zondag van 11:00 tot 23:00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top