skip to Main Content

Duurzame design meubels: Whoppah!

Duurzame Design Meubels: Whoppah!

Ben je net verhuisd of heb je behoefte aan nieuwe meubels? Een gezellige inrichting die bij jou past kan echt het verschil maken thuis! Het mooiste zou natuurlijk zijn als je die meubels tweedehands kan aanschaffen zoals beschreven in bijvoorbeeld dit artikel. Maar heel eerlijk, soms zijn de meubels bij kringloopwinkels een beetje… ouderwets of saai. Meubels mogen, en kunnen, naast duurzaam ook leuk, stijlvol of uniek zijn. Dit idee heeft tot de oprichting van Whoppah geleid: een website voor tweedehands en vintage design meubels! 

Duurzame en unieke design meubels

Whoppah beschrijft zichzelf als: 

“Dé marktplaats voor tweedehands design meubels, vintage en kunst. We selecteren het beste aanbod van consumenten en professionele verkopers uit Europa en brengen het samen op één platform. Onze passie voor tweedehands design zit ’m vooral in de liefde, ambacht en de levensduur van items, waardoor een design nog jaren meegaat.”

Kortom, de perfecte plek om op zoek te gaan naar duurzame en unieke design meubels!

Wat verkoopt Whoppah?

Whoppah verkoopt alles wat je nodig hebt om je huis gezellig te maken: van meubels tot kunst en alles er tussen in. Als je niet weet naar welk product je op zoek bent, maar je weet wel de sfeer waar je voor wilt gaan, kan je ook door de verschillende stijlen bladeren. Zo is er bijvoorbeeld een volledige sectie toegewijd aan vintage meubels. Wellicht kom je er wel achter dat je een andere stijl leuk vind dan je in eerste instantie dacht!

Binnen deze stijlsecties kan je dan ook weer kiezen tussen verschillende producten. Bekijk bijvoorbeeld eens de vintage lampen voor unieke manieren om je huis te verlichten. Vooral heel handig nu het weer eerder donker wordt. 

Duurzame design meubels: Whoppah - paragraph header - Wat verkoopt Whoppah? - Duurzame Student
Duurzame design meubels: Whoppah - paragraph header - Wat verkoopt Whoppah? - Duurzame Student

Bezoek de showroom

Soms wil je eerst even zien hoe een meubel er in het echt uit ziet. Dingen, en vooral kleuren,  zien er soms namelijk net anders uit op de foto. Of wil je eerst testen of een bank wel lekker zit. Gelukkig heeft Whoppah ook een showroom waar je naar toe kan gaan. De showroom is te bezoeken in Utrecht of in Venlo. Je kan zelfs op de website alvast kijken welke producten er in de showroom staan. Handig als je al iets specifieks op het oog hebt!

Je eigen design meubels verkopen

Naast leuke meubels shoppen, kan je ook je eigen spullen verkopen! Als jij design items hebt die vintage of uniek zijn en binnen de stijl van Whoppah passen, kun je deze uploaden. Je bepaalt zelf je vraagprijs en upload foto’s. Mensen kunnen hier dan op bieden of het direct kopen voor de vraagprijs. Wanneer het product verkocht is, wordt het opgehaald door Whoppah en naar de koper gebracht. Super handig, want daardoor heb je zelf geen omkijken meer naar verzendkosten en -methoden. 

Dus ben je op zoek naar stijlvolle tweedehands meubels of wil je er juist vanaf, neem dan zeker een kijkje op Whoppah!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top