skip to Main Content

Sustainable Humans: Níne

Sustainable Humans: Níne
IMG_2330

Níne (22), Utrecht

“Via bekenden van mij die in het bestuur van Morgen zitten, ben ik gaan schrijven voor duurzamestudent.nl. Daarvoor was ik al veel bezig met duurzaamheid en ik schreef hier ook al stukjes over voor andere kanalen.

Ik schrijf voornamelijk over wat mij fascineert in het dagelijks leven, de laatste tijd vooral met een nadruk op duurzaamheid. Bijvoorbeeld Nee Nee reclamestickers; hoe kan het dat veel mensen met zo’n sticker toch allerlei reclame in de bus krijgen?

Ik ben in mijn dagelijks leven erg bezig met duurzaamheid. Eigenlijk in alle keuzes van mijzelf en anderen, alles wat ik doe qua werk. Zo koop ik geen kleding, maar ga ik naar kledingruils. Verder eet ik veganistisch en gebruik ik geen onnodige dingen, zoals make-up of conditioner.

Wat ik later precies voor werk wil gaan doen weet ik nog niet, maar ik wil in ieder geval iets bijdragen aan de wereld. In welke vorm dat zal zijn staat nog open. Een eigen onderneming, denk aan de dopper, is een optie, maar ik kan ook bij een bestaande duurzaamheidssectie van een firma als Ahold eindigen.

Misschien wil ik ook iets gaan doen met feminisme. Ik houd mij erg bezig met gelijkheid van mensen, op het gebied van gender, maar ook religie. Momenteel ben ik gefascineerd door genderverwachtingen; wat zijn de bestaande grenzen en hoe kunnen deze verbogen worden?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top